طرز تهیه آش بلغور خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه آش بلغور
آش بلغور یکی از انواع آش های خوشمزه و سنتی کشورمان است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش بلغور در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بلغور گندم | ۱٫۵ پیمانه |
لوبیا قرمز | ½ پیمانه |
نخود | ½ پیمانه |
عدس | ½ پیمانه |
گوجه فرنگی | ۶ عدد |
بادمجان | ۲ عدد |
سبزی آش | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
عصاره قلم یا آبگوشت | به مقدار کافی |
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن مایع، فلفل قرمز و پودر گوجه | به مقدار کافی |
طرز تهیه آش بلغور
مرحله اول
برای تهیه آش بلغور خوشمزه در ابتدای کار لوبیا قرمز و نخود را به همراه بلغور شسته و درون دو کاسه جداگانه می ریزیم، سپس به مقداری که روی حبوبات و بلغور را کاملا بپوشاند به کاسه آب اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا عدس را درون یک کاسه جداگانه حاوی آب می ریزیم سپس اجازه می دهیم تمام مواد به مدت ۱۲ ساعت درون آب بمانند تا خیس بخورند. پس از گذشت این زمان لوبیا، نخود و بلغور را آبکشی کرده و درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم.
مرحله سوم
در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته و اجازه می دهیم حبوبات و بلغور به مدت ۳ ساعت درون آب جوش بماند تا کاملا پخته و نرم شوند. حالا بادمجان ها را شسته و پوست شان را جدا می کنیم، سپس به صورت نگینی خرد می کنیم.
مرحله چهارم
حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن مایع به آن می افزاییم، سپس بادمجان را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا سرخ شود. در ادامه پیاز را به صورت ریز رنده کرده و بادمجان های سرخ شده را از تابه خارج می کنیم.
مرحله پنجم
در ادامه پیاز را به تابه اضافه کرده سپس کمی تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشهای شود. زمانی که پیاز سبک شد، مقداری زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودر گوجه به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی آنها گرفته شود.
مرحله ششم
حالا گوجه فرنگی ها را شسته پوست شان را جدا می کنیم، سپس با دندانههای ریز رنده، رنده می کنیم. در ادامه پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و به مدت ۱۵ دقیقه تفت می دهیم تا کاملا سرخ شده و آب اضافی اش کشیده شود.
مرحله هفتم
در این مرحله سبزی آش (تره، گشنیز و جعفری) را شسته، سپس به صورت ریز خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و بدون اضافه کردن روغن سبزی آش را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم.
مرحله هشتم
زمانی که آب اضافی سبزی آش کشیده شد، مقداری روغن به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا سبزی کاملا سرخ شود. پس از گذشت ۳ ساعت زمانی که حبوبات و بلغور کاملا پخته شدند، عدس و بادمجان را به قابلمه می افزاییم.
مرحله نهم
حالا مخلوط پوره گوجه فرنگی را به همراه عصاره قلم و سبزی سرخ شده به قابلمه اضافه کرده و هم می زنیم، سپس اجازه می دهیم آش به مدت ۱ ساعت بپزد تا کاملا جا بیفتد. ۱۵ دقیقه آخر پخت نمک آش را اندازه می کنیم. نوش جان.
مطالب جذاب از سراسر وب
- مانتو زنانه مجلسی: انتخاب این مانتو برای مراسمهای رسمی چقدر عالیه!
- پیراهن هندی سنتی؛ پر از رنگ و طرحهای خاص که هیچ وقت قدیمی نمیشن!
- مانتو مشکی مخصوص خانم های شیک ؛ یه انتخاب بیدردسر برای استایل هر روز
- مدل لباس عروس پفدار عربی؛ چرا این مدل یکی از محبوبترین ها برای عروسیهاست؟
- ۱۵ ایده جذاب برای استفاده از گردنی صدفی زیبا جذاب در مناسبتهای مختلف
- منبع :
- food.fahimeh