طرز تهیه آش اسفناج خوشمزه و سنتی مرحله به مرحله
طرز تهیه آش اسفناج
آش اسفناج یکی از انواع آش های خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش اسفناج در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۵ نفر | |
اسفناج | ۵۰۰ گرم |
لوبیا چیتی | ½ پیمانه |
بلغور گندم | ¼ پیمانه |
عدس | ۱ پیمانه |
ماش | ½ پیمانه |
پیاز | ۲ عدد درشت |
سیر | ۷ حبه |
کشک | ۲ قاشق غذاخوری |
عصاره گوشت گوساله | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر آویشن | ۱ قاشق چایخوری سرپر |
زردچوبه | ۱٫۵ قاشق چایخوری |
نعنا داغ | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه آش اسفناج
مرحله اول
برای تهیه آش اسفناج خوشمزه در ابتدای کار لوبیا چیتی را شسته و درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم، سپس اجازه می دهیم لوبیا به مدت یک شب درون آب بماند تا خیس بخورد و طی این مدت آب درون کاسه را چندین مرتبه عوض می کنیم.
مرحله دوم
عوض کردن آب درون کاسه باعث می شود نفخ لوبیا به خوبی گرفته شود. پس از گذشت این زمان لوبیا چیتی را آبکشی کرده و درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم لوبیا نیم پز شود.
مرحله سوم
در این فاصله اسفناج را شسته و درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی خارج شود، سپس پیاز را به همراه سیر به صورت نگینی ریز خرد کرده و یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. حالا مقداری روغن مایع به تابه می افزاییم.
مرحله چهارم
در ادامه پیاز را به همراه مقداری زردچوبه به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا بیاد سبک و شیشه ای شود، سپس سیر را به تابه افزوده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا عطر سیر آزاد شود. حالا پودر آویشن و عصاره گوشت را به تابه میافزاییم.
مرحله پنجم
در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کرده، سپس کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آنها گرفته شود. زمانی که لوبیا چیتی نیم پز شد، مخلوط سیر و پیاز را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند.
مرحله ششم
حالا عدس را به همراه ماش و بلغور گندم شسته، سپس به قابلمه اضافه می کنیم و به نسبت مواد به قابلمه آب افزده و اجازه می دهیم مواد کاملا پخته شوند. در ادامه اسفناج را به صورت درشت کرده و نیم ساعت آخر پخت به قابلمه می افزاییم.
مرحله هفتم
پس از اضافه کردن اسفناج کشک را با مقداری آب جوش رقیق کرده و به همراه مقداری نمک و نعنا داغ به قابلمه اضافه می کنیم، سپس به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند و زمانی که آش جا افتاد سرو می کنیم. نوش جان.
مطالب جذاب از سراسر وب
- ۱۵ مدل کوله سفید فانتزی دخترانه؛ طراحیهای خاص و جذاب برای کیفهای مدرسه
- کیف یکطرفه زنانه سبز نعنایی؛ ۱۵ مدل شیک و خاص برای استایل روزانه
- گلدانهای مینیمال مشکی؛ ۱۵ مدل خاص و شیک برای دکوراسیون مدرن
- ۱۵ مدل کوله پشتی پاستلی دانشجویی؛ بهترین انتخاب برای دانشگاه
- ۱۵ مدل کیک تولد نارنجی و خاص؛ طراحیهای به یاد ماندنی و شیک برای تولد شما
- نیم ست زیبا و طلای جدید؛ ۱۵ طرح خیرهکننده برای سلیقههای خاص
- منبع :
- food.reyhann