طرز تهیه حلیم بادمجان خوشمزه و مجلسی سنتی مثل نذری

طرز تهیه حلیم بادمجان خوشمزه و مجلسی سنتی مثل نذری

طرز تهیه حلیم بادمجان حلیم بادمجان یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که همانطور که از نامش مشخص است …

طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون در این مطلب از سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از خورش‌های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی، خورش …

طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا به روش ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا به روش ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا چیکن تیکا ماسالا یکی از غذاهای معروف کشور هند است که با ترکیبات و دستورهای متنوعی درست می …

طرز تهیه دونر کباب ترکی

طرز تهیه کباب ترکی با مرغ بدون فر طرز تهیه کباب ترکی در فر طرز تهیه کباب ترکی در منزل طرز تهیه سس کباب ترکی طرز تهیه کباب ترکی با گوشت چرخ کرده طرز تهیه کباب ترکی با دستگاه طرز تهیه کباب ترکی مرغ طرز تهیه کباب ترکی کاله

دونر کباب ترکی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار کشور ترکیه است که به عنوان یک غذای بین المللی شناخته شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دونر کباب ترکی در ادامه با  سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۴۰۰ گرم
ماست پرچرب۱ لیوان
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه۲ قاشق غذاخوری
سس خردل۱ قاشق چایخوری
زیره سبز و پودر آویشناز هر کدام ۱ قاشق چایخوری
جعفری تازه۵ ساقه
پونه کوهی یا نعنا خشک۲ قاشق غذاخوری
سیر۳ حبه
پیاز۲ عدد
سیب زمینی۱ عدد
قارچ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای رنگی۱ عدد
فلفل چیلی و فلفل سبز۲ عدد
نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پودر تخم گشنیز و پاپریکابه مقدار کافی

طرز تهیه دونر کباب ترکی

مرحله اول

برای تهیه دونر کباب ترکی خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ را روی تخته گوشت گذاشته و با یک چاقوی تیز به ورقه ای نازک برش می دهیم. در ادامه ماست پر چرب را درون یک کاسه نسبتا گود می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله آب لیمو ترش تازه را به کاسه اضافه کرده و ترکیب می کنیم تا بافت ماست رقیق شود، سپس جعفری خرد شده را به همراه سس خردل افزوده و با همزن دستی به خوبی مخلوط می کنیم تا سس یکدست شود.

مرحله سوم

در این مرحله سیر را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم، سپس به همراه مقداری نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه، پودر تخم گشنیز، نعنا خشک، زیره سبز، پودر آویشن و پاپریکا به کاسه حاوی سس اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

حالا روغن زیتون را به همراه رب گوجه فرنگی به کاسه افزوده و به هم زدن ادامه می دهیم تا سس یکدستی حاصل شود. در ادامه مرغ خرد شده را درون سس گذاشته و با دست مخلوط می کنیم تا گوشت مرغ به سس آغشته شود.

مرحله پنجم

در این مرحله روی کاسه را با سلفون پوشانده و به مدت ۱ روز در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ به خوبی مزه دار شود. پس از گذشت زمان استراحت، کاسه را از یخچال خارج کرده و فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.

مرحله ششم

حالا سینی فر را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم، سپس سیب زمینی را می شوییم و از وسط نصف می کنیم. در ادامه فلفل چیلی تازه، قارچ، فلفل دلمه ای و فلفل سبز را شسته و به همراه ۱ عدد پیاز به صورت ورقه ای برش می دهیم.

مرحله هفتم

داخل هر تکه سیب زمینی ۴ عدد سیخ چوبی به صورت عمودی فرو می کنیم، سپس تکه های گوشت مرغ را داخل سیخ های چوبی فیکس می کنیم. در صورت تمایل بین تکه های مرغ می توانیم از برش های فلفل دلمه ای و پیاز نیز استفاده کنیم.

مرحله هشتم

توجه داشته باشید اندازه دونر کباب ترکی با توجه به سایز فر شما متغییر است و می توانید تعداد ورقه های سینه مرغ را کم یا زیاد کنید. در ادامه پیاز باقی مانده را نصف کرده و انتهای سیخ ها می زنیم، سپس سیخ های حاوی گوشت مرغ را در وسط سینی فر می گذاریم.

مرحله نهم

در این مرحله سیزیجات خرد شده را کف سینی فر ریخته و با مقداری نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه، پودر تخم گشنیز، پاپریکا و روغن زیتون آنها را مزه دار می کنیم. در ادامه سینی را طبقه پایین فر گذاشته تا کباب ترکی به مدت ۲ ساعت پخته شود.

مرحله دهم

پس از اتمام زمان پخت، دونر کباب ترکی را از فر خارج کرده و با چاقو سینه مرغ را تکه تکه می کنیم، سپس دونر کباب را به همراه سبزیجات پخته شده درون یک ظرف مناسب ریخته و به همراه نان باگت، خیارشور و گوجه فرنگی سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 9 بهمن 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.