طرز تهیه چپلی کباب خوشمزه افغانستانی مرحله به مرحله
طرز تهیه خوراک بامیه ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه خوراک بامیه خوراک بامیه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که با دستور پخت های متنوعی درست می …
طرز تهیه پیتزا مارگاریتا خوشمزه ایتالیایی مرحله به مرحله
طرز تهیه پیتزا مارگاریتا پیتزا مارگاریتا یکی از ساده ترین پیتزاهای ایتالیایی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده …
طرز تهیه کیک سیب زمینی به روش مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک سیب زمینی کیک سیب زمینی از غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که برای پیش غذا هم مناسب می …
طرز تهیه چپلی کباب
چپلی کباب یکی از غذاهای بسیار محبوب در افغانستان است که در کشورهایی مثل پاکستان و هند هم با ادویه های تند و تیزتر طبخ می شود. این غذای خوشمزه را به سلیقه خود با مرغ نیز می توانید درست کتید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چپلی کباب در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
گشنیز | ۱ دسته کوچک |
فلفل سبز تند | ۲ عدد |
آرد | ۱ پیمانه |
پودر تخم گشنیز | ۱ قاشق چایخوری |
پودر زیره | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن مایع | به مقدار کافی |
طرز تهیه چپلی کباب
مرحله اول
برای تهیه چپلی کباب خوشمزه در ابتدای کار پیازها را پوست می گیریم و به صورت ریز خرد می کنیم. در ادامه گوجه فرنگی ها و فلفل های سبز را نیز به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه پیاز داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله گشنیز را به صورت ریز خرد کرده و به همراه گوشت چرخ کرده، پودر تخم گشنیز، پودر زیره و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم تا با هم ترکیب شوند.
مرحله سوم
حالا آرد را به صورت کنترل شده به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا بافت مایه کباب منسجم شود، توجه داشته باشید که ممکن است تمام آرد مصرف نشود. در ادامه روی کاسه را می پوشانیم و یک ساعت در یخچال استراحت می دهیم.
مرحله چهارم
پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط قرار می دهیم. در ادامه نصف لیوان روغن به تابه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا روغن به خوبی داغ شود.
مرحله پنجم
در این مرحله به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه کباب بر می داریم و آنرا به صورت توپ شکل می دهیم. در ادامه با کف دست آنرا فشار می دهیم تا کاملا صاف و یکدست شود، سپس درون روغن داغ می اندازیم.
مرحله ششم
صبر می کنیم تا یک سمت کباب رنگ بگیرد و به خوبی سرخ شود، سپس آنرا بر می گردانیم و اجازه می دهیم سمت دیگرش نیز سرخ شود. تمام مایه کباب را به این صورت آماده کرده و درون روغن سرخ می کنیم.
مرحله هفتم
حالا کباب ها را از روغن خارج کرده و روی توری فلزی یا دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. در نهایت این کباب خوشمزه را به همراه نان یا برنج، گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ شده سرو می کنیم.
- منبع :
- sh.shafei53