طرز تهیه خوراک بامیه ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خوراک بامیه ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خوراک بامیه خوراک بامیه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که با دستور پخت های متنوعی درست می …

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا خوشمزه ایتالیایی مرحله به مرحله

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا خوشمزه ایتالیایی مرحله به مرحله

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا پیتزا مارگاریتا یکی از ساده ترین پیتزاهای ایتالیایی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه کیک سیب زمینی به روش مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک سیب زمینی به روش مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک سیب زمینی کیک سیب زمینی از غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که برای پیش غذا هم مناسب می …

طرز تهیه چپلی کباب

طرز تهیه چپلی کباب کچالو انواع چپلی کباب طرز تهیه چپلی کباب مرغ طرز تهیه چپلی کباب شینواری مصالح چپلی کباب چیست طرز تهیه چبلی کباب چپلی کباب پشاوری

چپلی کباب یکی از غذاهای بسیار محبوب در افغانستان است که در کشورهایی مثل پاکستان و هند هم با ادویه های تند و تیزتر طبخ می شود. این غذای خوشمزه را به سلیقه خود با مرغ نیز می توانید درست کتید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چپلی کباب در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
گشنیز۱ دسته کوچک
فلفل سبز تند۲ عدد
آرد۱ پیمانه
پودر تخم گشنیز۱ قاشق چایخوری
پودر زیره۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغن مایعبه مقدار کافی

طرز تهیه چپلی کباب

مرحله اول

برای تهیه چپلی کباب خوشمزه در ابتدای کار پیازها را پوست می گیریم و به صورت ریز خرد می کنیم. در ادامه گوجه فرنگی ها و فلفل های سبز را نیز به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه پیاز داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله گشنیز را به صورت ریز خرد کرده و به همراه گوشت چرخ کرده، پودر تخم گشنیز، پودر زیره و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم تا با هم ترکیب شوند.

مرحله سوم

حالا آرد را به صورت کنترل شده به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا بافت مایه کباب منسجم شود، توجه داشته باشید که ممکن است تمام آرد مصرف نشود. در ادامه روی کاسه را می پوشانیم و یک ساعت در یخچال استراحت می دهیم.

مرحله چهارم

پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط قرار می دهیم. در ادامه نصف لیوان روغن به تابه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا روغن به خوبی داغ شود.

مرحله پنجم

در این مرحله به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه کباب بر می داریم و آنرا به صورت توپ شکل می دهیم. در ادامه با کف دست آنرا فشار می دهیم تا کاملا صاف و یکدست شود، سپس درون روغن داغ می اندازیم.

مرحله ششم

صبر می کنیم تا یک سمت کباب رنگ بگیرد و به خوبی سرخ شود، سپس آنرا بر می گردانیم و اجازه می دهیم سمت دیگرش نیز سرخ شود. تمام مایه کباب را به این صورت آماده کرده و درون روغن سرخ می کنیم.

مرحله هفتم

حالا کباب ها را از روغن خارج کرده و روی توری فلزی یا دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. در نهایت این کباب خوشمزه را به همراه نان یا برنج، گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ شده سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 4 بهمن 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.