طرز تهیه دمپخت گوشت خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه دمپخت گوشت خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه دمپخت گوشت دمپخت گوشت از غذاهای قدیمی خاورمیانه است که در گذشته برای مراسم های بسیار مهم تهیه می شده است، …

طرز تهیه خورش میگو خوشمزه و جنوبی مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش میگو خوشمزه و جنوبی مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش میگو خورش میگو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار جنوب کشورمان است که با رسپی های مختلفی درست می …

طرز تهیه پوره سیب زمینی خوشمزه رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه پوره سیب زمینی خوشمزه رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه پوره سیب زمینی پوره سیب زمینی از پیش غذاهای خوشمزه و ساده بین المللی است که معمولا در کنار غذاهای دیگر …

طرز تهیه کباب لقمه

طرز تهیه کباب لقمه تابه ای رضا انواع غذا با کباب لقمه انواع کباب لقمه کباب دستی با سیب زمینی خوشمزه خانگی بازاری

همانطور که مطمئنا می دانید کباب لقمه دو مدل مختلف دارد، مدل اول همان کباب کوبیده است که با حجم بزرگتری درست می شود و به کباب لقمه شهرت دارد و مدل دوم کباب لقمه سنتی و خوشمزه ایرانی است که یک کباب خانگی محسوب می شود و بیشتر به کباب هایی مانند شامی کباب و کتلت گوشت است. جالب است بدانید که کباب لقمه امروزه به حدی در بین ایرانیان به محبوبیت رسیده است که مغازه یا دکه های خیابانی مخصوص فروش این کباب در سراسر شهرهای کشور ایجاد شده است، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
پیاز۱ عدد درشت
تخم مرغ۱عدد
جعفری۱ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زیره و روغنبه مقدار کافی

دستور تهیه کباب لقمه

مرحله اول

ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و آب اضافی اش را می گیری، سپس پیاز رنده شده را به همراه گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، آرد سوخاری، جعفری و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه مناسب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله دوم

برای اینکه مایه کباب منسجم شود چند دقیقه آنرا با دست ورز می دهیم تا چسبندگی پیدا کند. در ادامه یک سلفون روی کاسه می کشیم و انرا در یخچال قرار می دهیم. حدود ۲ ساعت صبر می کنیم تا گوشت به خوبی استراحت کند.

مرحله سوم

پس از اینکه گوشت استراحت کردف یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و گوشت را با دست به صورت لوله ای شکل می دهیم و در روغن سرخ می کنیم. پس از اینکه یک سمت کباب ها سرخ شد آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه کباب ها سرخ شد انها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود. در آخر کباب ها را به همرا پیاز و جعفری خرد شده و سس دلخواه سرو می کنیم. این کباب معمولا با نان پیتا سرو می شود.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 29 بهمن 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.