طرز تهیه ساندویچ رست بیف به روش بازاری مرحله به مرحله

طرز تهیه ساندویچ رست بیف به روش بازاری مرحله به مرحله

طرز تهیه ساندویچ رست بیف ساندویچ رست بیف یکی از انواع ساندویچ های محبوب بین المللی است که با گوشت گوساله تهیه می …

طرز تهیه شامی نخودچی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه شامی نخودچی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه شامی نخودچی شامی نخودچی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که در دسته بندی غذاهای نونی قرار می …

طرز تهیه کوکو پیازچه خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکو پیازچه خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکو پیازچه کوکو پیازچه یکی از انواع کوکوهای ساده و بسیار خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه کوکوی سبزیجات

طرز تهیه کوکوی سبزیجات رنگی انواع کوکوی سبزیجات کوکوی سبزیجات و قارچ

کوکوی سبزیجات یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکوی سبزیجات در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کدو سبز۳ عدد متوسط
سیب زمینی۲ عدد کوچک
قارچ۵ عدد متوسط
فلفل دلمه ای۱ عدد متوسط
تخم مرغ۲ عدد
پودر سوخاری۴ قاشق غذاخوری
پنیر گودا۴ ورق
پودر سیر، پودر آویشن و سماقاز هر کدام ۱ قاشق چایخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه کوکوی سبزیجات

مرحله اول

برای تهیه کوکو سبزیجات خوشمزه در ابتدای کار سیب زمینی ها را به همراه کدو سبز و قارچ به خوبی شسته و پوست شان را جدا می کنیم، سپس همراه با فلفل دلمه ای با دندانه های درشت رنده، رنده می کنیم.

مرحله دوم

حالا سبزیجات رنده شده را از صافی رد می کنیم تا آب اضافی شان خارج شود، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه پنیر پیتزا را به همراه پودر سوخاری، پودر سیر، پودر آویشن و سماق به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه افزوده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه روی کاسه را با سلفون پوشانده و به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا مایه کوکو استراحت کند.

مرحله چهارم

پس از اتمام زمان استراحت، کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود.

مرحله پنجم

حالا از مایه کوکو به اندازه یک نارنگی کوچک جدا کرده و در دست به شکل دلخواه فرم می دهیم، سپس درون تابه گذاشته و کاملا سرخ می کنیم. زمانی که یک طرف کوکو سرخ شد، آنرا بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

مرحله ششم

زمانی که دو طرف کوکو کاملا سرخ شد، آنرا از تابه خارج کرده و روی دستمال مخصوص روغن گیری قرار می دهیم تا روغن اضافی اش گرفته شود. در نهایت کوکوها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و با نان سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 7 بهمن 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.