طرز تهیه کله جوش مجلسی و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کله جوش مجلسی و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کله جوش کله جوش از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که از ترکیب کشک و گردو درست می شود، برای …

طرز تهیه آش دندونی خوشمزه تبریزی به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه آش دندونی خوشمزه تبریزی به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه آش دندونی آش دندونی یا آن طور که آذری ها می گویند دیشلیق، یکی از مجبوب ترین خوراک های ایرانی است …

طرز تهیه قلیه ماهی مخصوص و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه قلیه ماهی مخصوص و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه قلیه ماهی یکی از محبوب ترین خورش های ایرانی قلیه ماهی است. این غذای خوشمزه بیشتر در استان های جنوبی کشور …

طرز تهیه حلوای شیر

طرز تهیه حلوای شیر با آرد گندم با آرد برنج فیلم عربی مازندرانی خانم صرافها شیرازی دارابی

حلوا نوعی شیرینی معروف ایرانی است. حلوا انواع مختلفی دارد و برحسب نوع آن ممکن است برخی مواقع به عنوان شیرینی، برخی مواقع به عنوان دسر یا در برخی موارد نیز در پخت یک غذا یا شیرینی دیگر مورد استفاده قرار گیرد. حلوای شیر یکی دیگر از انواع حلوا است که طعمی عالی و عطری بی نظیر دارد. حلوای شیر طرز تهیه چندان سختی ندارد. حلوای شیر انتخاب خوب و خوشمزه ای است که برای میان وعده، دسر یا ماه رمضان بسیار دلچسب و پر طرفدار است و می توان آن را با شکل ها و تزیینات خلاقانه و هیجان انگیزی سرو کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای شیر در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم حلوای شیر
روغن مایعنصف پیمانه
شکر۱ پیمانه سر خالی
گلابیک سوم پیمانه
پودر هلنصف قاشق چای خوری
شیر۲ پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ۳ قاشق غذا خوری
کره۵۰ گرم
آرد شیرینی پزی۱ پیمانه

طرز تهیه حلوای شیر

مرحله اول

برای تهیه حلوای شیر مجلسی و خوشمزه ابتدا شیر و شکر را روی حرارت قرار می دهیم تا شیر داغ شده و شکر کاملا حل شود. بعد زعفران دم کرده و گلاب و پودر هل یا عرق هل، را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا شهد به جوش آید.

مرحله دوم

سپس از روی حرارت برمی داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود. یک تابه برداشته و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس آرد را داخل ماهیتابه می ریزیم و با حرارت خیلی کم تفت می دهیم تا بوی خامی آرد برود و کمی رنگ آن تغییر کند.

مرحله سوم

نکته ای که باید در تهیه این حلوای به ان توجه داشته باشیم این است که تفت دادن آرد، تقریبا ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان می برد تا به طور کامل بوی خامی آرد از بین رفته و عطر آرد تفت خورده بلند شود. البته باید با حرارت ملایم آرد را تفت دهیم تا نسوزد.

مرحله چهارم

رنگ آرد یک درجه تغییر کند کافی است چون این حلوا نسبت به حلواهای دیگر روشن تر است. سپس آرد تفت داده شده را الک می کنیم و دوباره روی حرارت می‌گذاریم. سپس کره و روغن مایع را اضافه می کنیم. دوباره کمی تفت می دهیم.

مرحله پنجم

بعد مخلوط شیر و شکر را که از حرارت افتاده است به آن، اضافه کرده و هم می زنیم تا حلوا غلیظ شود. همزدن حلوا را ادامه می دهیم تا حلوا خودش را جمع کند و از دیواره ها جدا شود. حالا حلوا را در تابه به صورت گهواره حرکت داده و در ظرف موردنظر سرو کرده و آن را تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 2 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.