طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله امروز می‌خواهیم در سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از این غذاهای محبوب و دوست‌داشتنی برویم؛ طرز تهیه …

طرز تهیه خوراک کدو و بادمجان مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه خوراک کدو و بادمجان مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه خوراک کدو و بادمجان خوراک کدو و بادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده است که با رسپی های مختلفی …

طرز تهیه پلو شوشتری خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه پلو شوشتری خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه پلو شوشتری پلو شوشتری یکی از انواع غذاهای خوشمزه شهر شوشتر است که از ترکیب برنج و حبوبات درست می شود، …

طرز تهیه کتلت تن ماهی

طرز تهیه کتلت تن ماهی با ذرت طرز تهیه کتلت شیرازی با تن ماهی کتلت تن ماهی نی نی سایت کتلت تن ماهی نواب ابراهیمی

کتلت تن ماهی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ایرانی است که طرفدارهای خاص خود را دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت تن ماهی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ نفر
کنسرو ماهی تن۱ قوطی
سیب زمینی۲ عدد متوسط
پیاز۱ عدد متوسط
آرد سفید۳ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۱ عدد
گشنیز و جعفری خشکاز هر کدام ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی

طرز تهیه کتلت تن ماهی

مرحله اول

برای تهیه کتلت تن ماهی خوشمزه در ابتدای کار پوست سیب زمینی ها را جدا کرده و به خوبی می شوییم، سپس به همراه پیاز با دندانه های ریز رنده، رنده کرده و از صافی رد می کنیم تا آب اضافی شان گرفته شود.

مرحله دوم

حالا پیاز و سیب زمینی رنده شده را به همراه تن ماهی، آرد سفید، پودر سوخاری، تخم مرغ گشنیز و جعفری خشک درون غذاساز می ریزیم. در ادامه مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به غذاساز اضافه کرده و به خوبی میکس می کنیم.

مرحله سوم

توجه داشته باشید به دلیل وجود نمک درون تن ماهی بهتر است نمک را کنترل شده اضافه کنید. در ادامه مواد میکس شده را درون یک کاسه مناسب ریخته و روی آنرا با سلفون می پوشانیم و درون یخچال می گذاریم.

مرحله چهارم

حالا اجازه می دهیم مایه کتلت به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال بماند تا مزه ها ترکیب شوند. پس از گذشت این زمان یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن مایع به آن می افزاییم تا به خوبی گرم شود.

مرحله پنجم

حالا از مایه کتلت به اندازه یک نارنگی کوچک جدا کرده و به صورت دلخواه فرم می دهیم، سپس درون تابه می چینیم و اجازه می دهیم سرخ شوند. پس از اینکه یک سمت کتلت ها سرخ شدند، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.

مرحله ششم

در این مرحله کتلت ها را از تابه خارج می کنیم و روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. در نهایت کتلت ها را به همراه گوجه فرنگی درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و با نان یا برنج سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 19 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.