طرز تهیه هواری میگو به روش جنوبی مرحله به مرحله

طرز تهیه هواری میگو به روش جنوبی مرحله به مرحله

طرز تهیه هواری میگو هواری میگو یکی از انواع غذاهای دریایی جنوب کشورمان است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه سوپ جو سفید خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه سوپ جو سفید خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه سوپ جو سفید سوپ جو سفید یکی از انواع سوپ های خوشمزه و اصیل ایرانی است که معمولا در رستوران ها …

طرز تهیه کیک گوشت خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک گوشت خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک گوشت کیک گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی است که معمولا به عنوان پیش غذا سرو می شود، …

طرز تهیه کتلت سویا

طرز تهیه کتلت سویا

کتلت سویا یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت سویا در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سویا۲ پیمانه
تخم مرغ۲ عدد
پیاز۱ عدد
سیب زمینی۲ عدد متوسط
جعفری تازه۲ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه، نمک و زردچوبهبه مقدار کافی
 پودر سیر و زیره سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه کتلت سویا

مرحله اول

برای تهیه کتلت سویا خوشمزه در ابتدای کار سویا را به همراه مقداری نمک و زردچوبه درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می‌ دهیم تا سویا به مدت ۱۵ دقیقه به خوبی پخته و نرم شود.

مرحله دوم

پس از گذشت این زمان سویا را درون آبکش می ریزیم و با دست به خوبی فشار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شود. حالا سیب زمینی ها را به همراه پیاز با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم و صافی رد می کنیم.

مرحله سوم

توجه داشته باشید در صورت آبدار بودن پیاز و سیب زمینی باعث می شود بافت کتلت شل شود. حالا سویا را به همراه پیاز، سیب زمینی، تخم مرغ و مقداری نمک، زردچوبه و پودر سیر درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا جعفری را به صورت ریز خرد کرده و به همراه آرد سوخاری و مقداری فلفل سیاه و زیره به کاسه اضافه می کنیم، سپس به خوبی ورز می دهیم تا مواد ترکیب و منسجم شوند. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت می گذاریم.

مرحله پنجم

در این مرحله مقداری روغن به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود. حالا به اندازه یک نارنگی از مواد کتلت جدا کرده و در دست به صورت دلخواه فرم می دهیم و درون تابه می گذاریم، سپس دو طرف شان را سرخ می کنیم.

مرحله ششم

زمانی که دو طرف کتلت کاملا سرخ شد، آنرا از تابه خارج کرده و روی دستمال مخصوص روغن گیری قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. در نهایت کتلت ها را به همراه گوجه فرنگی و خیارشور سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 22 آبان 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.