طرز تهیه خورش مرغ و سیب زمینی مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه بامیه مرغ، پیش غذای شیک و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه بامیه مرغ بامیه مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست میشود، از بامیه …
طرز تهیه نان شکلاتی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه نان شکلاتی نان شکلاتی یکی از انواع نان های خوشمزه و محبوب است که معمولا به همراه چای سرو می شود، …
طرز تهیه شله مشهدی خوشمزه به روش نذری مرحله به مرحله
طرز تهیه شله مشهدی شله مشهدی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان خراسان می …
طرز تهیه خورش مرغ و سیب زمینی
خورش مرغ و سیب زمینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده است که با مواد و رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش مرغ و سیب زمینی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۳ قاشق غذاخوری |
ماست پرچرب | ۳ قاشق غذاخوری |
سیب زمینی | ۲ عدد |
سیر | ۲ حبه |
زنجبیل تازه | نوک قاشق چایخوری |
رب نارنج | به مقدار کافی |
نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
پودر تخم گشنیز و گرام ماسالا | به مقدار کافی |
ادویه کاری و زردچوبه | به مقدار کافی |
طرز تهیه خورش مرغ و سیب زمینی
مرحله اول
برای تهیه خورش مرغ و سیب زمینی در ابتدای کار پیازها را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع درون قابلمه می افزاییم.
مرحله دوم
حالا پیاز را به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم تا پیاز کاملا سرخ شود، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر تخم گشنیز، گرام ماسالا، ادویه کاری و زردچوبه به قابلمه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم.
مرحله سوم
زمانی که بوی خامی ادویه ها از بین رفت، سیر و زنجبیل را به صورت ریز رنده کرده و به قابلمه می افزاییم، سپس تفت می دهیم تا عطر سیر و زنجبیل آزاد شود. حالا رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه رب گوجه فرنگی کاملا سرخ شد و رنگ باز کرد، سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کرده و به قابلمه می افزاییم، سپس تفت می دهیم تا سینه های مرغ کاملا سرخ شده و گوشت آنها کاملا سفید شود.
مرحله پنجم
زمانی که سینه های مرغ سرخ شدند، ماست را به قابلمه اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. پس از گذشت ۳ دقیقه پوست سیب زمینی ها را جدا کرده و می شوییم، سپس به صورت مکعبی خرد می کنیم.
مرحله ششم
حالا سیب زمینی ها را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس نصف لیوان آب به قابلمه افزوده و حرارت را زیاد می کنیم تا خورش جوش بیاید. زمانی که خورش جوش آمد حرارت را کم کرده و اجاره می دهیم خورش جا بیفتد.
مرحله هفتم
زمانی که مواد کاملا پخته و سس غلیظ شد، مقداری رب نارنج و زعفران دم کرده را به قابلمه اضافه کرده و پس از گذشت ۵ دقیقه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم. در نهایت خورش را به همراه پلو سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- goli.cooking