طرز تهیه بیف استراگانوف خوشمزه رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه بیف استراگانوف خوشمزه رستورانی مرحله به مرحله

‌طرز تهیه بیف استراگانوف امروزه در منوی تمامی رستوران های جهان، نام بیف استراگانوف به چشم می خورد. این غذای خوشمزه که اصالتی …

طرز تهیه ته چین قورمه سبزی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه ته چین قورمه سبزی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه ته چین قورمه سبزی ته چین قورمه سبزی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که می تواند …

طرز تهیه کوکوی تره خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکوی تره خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکوی تره کوکوی تره یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای …

طرز تهیه خورش مرغ و سیب زمینی

طرز تهیه خورش مرغ و سیب زمینی , دستور پخت خورش مرغ و سیب زمینی

خورش مرغ و سیب زمینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده است که با مواد و رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش مرغ و سیب زمینی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۴۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذاخوری
ماست پرچرب۳ قاشق غذاخوری
سیب زمینی۲ عدد
سیر۲ حبه
زنجبیل تازهنوک قاشق چایخوری
رب نارنجبه مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمزبه مقدار کافی
پودر تخم گشنیز و گرام ماسالابه مقدار کافی
ادویه کاری و زردچوبهبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش مرغ و سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه خورش مرغ و سیب زمینی در ابتدای کار پیازها را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع درون قابلمه می افزاییم.

مرحله دوم

حالا پیاز را به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم تا پیاز کاملا سرخ شود، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر تخم گشنیز، گرام ماسالا، ادویه کاری و زردچوبه به قابلمه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم.

مرحله سوم

زمانی که بوی خامی ادویه ها از بین رفت، سیر و زنجبیل را به صورت ریز رنده کرده و به قابلمه می افزاییم، سپس تفت می دهیم تا عطر سیر و زنجبیل آزاد شود. حالا رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه رب گوجه فرنگی کاملا سرخ شد و رنگ باز کرد، سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کرده و به قابلمه می افزاییم، سپس تفت می دهیم تا سینه های مرغ کاملا سرخ شده و گوشت آنها کاملا سفید شود.

مرحله پنجم

زمانی که سینه های مرغ سرخ شدند، ماست را به قابلمه اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. پس از گذشت ۳ دقیقه پوست سیب زمینی ها را جدا کرده و می شوییم، سپس به صورت مکعبی خرد می کنیم.

مرحله ششم

حالا سیب زمینی ها را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس نصف لیوان آب به قابلمه افزوده و حرارت را زیاد می کنیم تا خورش جوش بیاید. زمانی که خورش جوش آمد حرارت را کم کرده و اجاره می دهیم خورش جا بیفتد.

مرحله هفتم

زمانی که مواد کاملا پخته و سس غلیظ شد، مقداری رب نارنج و زعفران دم کرده را به قابلمه اضافه کرده و پس از گذشت ۵ دقیقه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم. در نهایت خورش را به همراه پلو سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 11 مهر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.