طرز تهیه قیمه با گوشت چرخ کرده خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه قیمه با گوشت چرخ کرده
خورش قیمه با گوشت چرخ کرده از خورش های ساده و فوری ایرانی است که نیاز به وقت زیادی ندارد و در کمتر از یک ساعت آماده سرو است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قیمه با گوشت چرخ کرده در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۳۵۰ گرم |
لپه | ⅔ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
لیمو عمانی | ۴ عدد |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه قیمه با گوشت چرخ کرده
مرحله اول
برای تهیه خورش قیمه با گوشت چرخ کرده در ابتدای کار پیاز را به صورت خلالی نازک و یکدست خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز را تفت می دهیم تا سبک شود، سپس گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه افزوده و تفت دادن مواد را ادامه میدهیم تا گوشت کمی سرخ شده و تغییر رنگ دهد.
مرحله سوم
در همین حین لپه را به همراه ۱ لیوان آب جوش درون یک قابلمه دیگر می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب شروع به جوشیدن کند و کف لپه خارج شود، سپس لپه را آبکش می کنیم و به قابلمه حاوی گوشت می افزاییم.
مرحله چهارم
در این مرحله رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا رب سرخ شود، سپس ۲ تا ۳ لیوان آب جوش به قابلمه افزوده و حرارت را زیاد می کنیم تا آب شروع به جوشیدن کند.
مرحله پنجم
پس از اینکه آب جوش آمد، حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم خورش به مدت یک ساعت بپزد. پس از گذشت ۴۵ دقیقه لیمو عمانیها را باز کرده و هستههایشان را خارج میکنیم، سپس به همراه زعفران و دارچین به خورش اضافه میکنیم.
مرحله ششم
حالا باید صبر کنیم تا خورش جا بیفتد و آب آن خیلی کم شود. در نهایت پس از اینکه خورش جا افتاد، نمک و فلفل آنرا اندازه می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه برنج سرو می کنیم.
- منبع :
- ashpazi_masume1400