طرز تهیه قلیه میگو خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه قلیه میگو خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه قلیه میگو قلیه میگو یکی از غذاهای خوشمزه و دریایی ایرانی اصیل است، که اصالت آن به شهرهای جنوبی کشور باز …

طرز تهیه سوپ قارچ خوشمزه و مخصوص به روش تالاری

طرز تهیه سوپ قارچ خوشمزه و مخصوص به روش تالاری

طرز تهیه سوپ قارچ سوپ قارچ یکی از پیش غذاهای بین المللی است که در منوی اکثر رستوران های دنیا یافت می شود. …

طرز تهیه شاورما مرغ خوشمزه به روش رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه شاورما مرغ خوشمزه به روش رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه شاورما مرغ شاورما مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار کشورهای مثل لبنان و ترکیه است که با مواد متنوعی …

طرز تهیه ساندویچ مرغ سوخاری

طرز تهیه ساندویچ مرغ سوخاری , دستور پخت ساندویچ فیله مرغ سوخاری

ساندویچ مرغ سوخاری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ساندویچ مرغ سوخاری در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ½ سینه کامل
شیر پرچرب۱ پیمانه
سرکه۱ قاشق غذاخوری
سس تند۱ قاشق غذاخوری
آرد ۳ صفر۱ پیمانه
نشاسته ذرت۱ قاشق غذاخوری
نمک، پودر سیر و پودر پیازبه مقدار کافی
پاپریکا، آویشن و زیره سبزبه مقدار کافی
زردچوبه، فلفل سیاه و روغنبه مقدار کافی
نان همبرگر۲ عدد
گوجه فرنگی، کاهو و پیازبه مقدار کافی

طرز تهیه ساندویچ مرغ سوخاری

مرحله اول

برای تهیه ساندویچ مرغ سوخاری خوشمزه در ابتدای کار شیر را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس سرکه را بدون هم زدن به آن اضافه می کنیم. در ادامه کاسه را چند دقیقه کنار می گذاریم تا شیر ببرد و باتر میلک آماده شود.

مرحله دوم

در این مرحله سینه مرغ را روی تخته قرار می دهیم و آنرا از ارتفاع به دو قسمت نازک تر تقسیم می کنیم. در ادامه باتر میلک را به همراه مقداری نمک، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، زردچوبه و فلفل سیاه درون یک کاسه بزرگ می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله سس تند را اضافه کرده و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه تکه های گوشت مرغ را درون ظرف قرار داده و روی ظرف را با سلفون می پوشانیم، سپس در یخچال قرار می دهیم.

مرحله چهارم

اجازه می دهیم گوشت مرغ حداقل به مدت یک ساعت درون مواد بماند تا طعم دار شود. در ادامه آرد سفید را به همراه نشاسته و مقداری آویشن، زیره سبز، فلفل سیاه، نمک و زردچوبه درون یک کاسه بزرگ می ریزیم و ترکیب می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه گوشت مرغ به خوبی طعم دار شد، کاسه را از یخچال خارج می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن به صورت شناور درون آن می ریزیم، سپس اجازه می دهیم روغن داغ شود.

مرحله ششم

در این مرحله تکه های مرغ را یک به یک درون آرد قرار داده و به خوبی زیر و رو می کنیم تا پولکی شوند، سپس آنها را می تکانیم و درون روغن داغ می اندازیم. پس از اینکه یک سمت مرغ ها طلایی شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.

مرحله هفتم

در این مرحله مرغ های سوخاری را از از روغن خارج کرده و روغن اضافی شان را با دستمال حوله ای می گیریم. در نهایت مرغ های سوخاری را به همراه کاهو، گوجه فرنگی و پیاز درون نان همبرگر قرار داده و با سس دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 13 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.