طرز تهیه ساندویچ مرغ سوخاری رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه ساندویچ مرغ سوخاری

طرز تهیه ساندویچ مرغ سوخاری , دستور پخت ساندویچ فیله مرغ سوخاری

ساندویچ مرغ سوخاری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ساندویچ مرغ سوخاری در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ½ سینه کامل
شیر پرچرب۱ پیمانه
سرکه۱ قاشق غذاخوری
سس تند۱ قاشق غذاخوری
آرد ۳ صفر۱ پیمانه
نشاسته ذرت۱ قاشق غذاخوری
نمک، پودر سیر و پودر پیازبه مقدار کافی
پاپریکا، آویشن و زیره سبزبه مقدار کافی
زردچوبه، فلفل سیاه و روغنبه مقدار کافی
نان همبرگر۲ عدد
گوجه فرنگی، کاهو و پیازبه مقدار کافی

طرز تهیه ساندویچ مرغ سوخاری

مرحله اول

برای تهیه ساندویچ مرغ سوخاری خوشمزه در ابتدای کار شیر را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس سرکه را بدون هم زدن به آن اضافه می کنیم. در ادامه کاسه را چند دقیقه کنار می گذاریم تا شیر ببرد و باتر میلک آماده شود.

مرحله دوم

در این مرحله سینه مرغ را روی تخته قرار می دهیم و آنرا از ارتفاع به دو قسمت نازک تر تقسیم می کنیم. در ادامه باتر میلک را به همراه مقداری نمک، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، زردچوبه و فلفل سیاه درون یک کاسه بزرگ می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله سس تند را اضافه کرده و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه تکه های گوشت مرغ را درون ظرف قرار داده و روی ظرف را با سلفون می پوشانیم، سپس در یخچال قرار می دهیم.

مرحله چهارم

اجازه می دهیم گوشت مرغ حداقل به مدت یک ساعت درون مواد بماند تا طعم دار شود. در ادامه آرد سفید را به همراه نشاسته و مقداری آویشن، زیره سبز، فلفل سیاه، نمک و زردچوبه درون یک کاسه بزرگ می ریزیم و ترکیب می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه گوشت مرغ به خوبی طعم دار شد، کاسه را از یخچال خارج می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن به صورت شناور درون آن می ریزیم، سپس اجازه می دهیم روغن داغ شود.

مرحله ششم

در این مرحله تکه های مرغ را یک به یک درون آرد قرار داده و به خوبی زیر و رو می کنیم تا پولکی شوند، سپس آنها را می تکانیم و درون روغن داغ می اندازیم. پس از اینکه یک سمت مرغ ها طلایی شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.

مرحله هفتم

در این مرحله مرغ های سوخاری را از از روغن خارج کرده و روغن اضافی شان را با دستمال حوله ای می گیریم. در نهایت مرغ های سوخاری را به همراه کاهو، گوجه فرنگی و پیاز درون نان همبرگر قرار داده و با سس دلخواه سرو می کنیم.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 13 دی 1401

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.