طرز تهیه ساندویچ مرغ خامه ای خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه ساندویچ مرغ خامه ای
ساندویچ مرغ خامه ای یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه و آسان است که با مواد متنوعی درست می شود ، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ساندویچ مرغ خامه ای در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۴۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای قرمز و سبز | ½ فلفل دلمه ای قرمز و سبز |
پیاز | ۱ عدد |
کلم بروکلی | ۱ پیمانه |
خامه صبحانه | ۱۵۰ گرم |
کره | ۲۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۴ قاشق غذاخوری |
حریره سیر | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و پودر دارچین | به مقدار کافی |
مواد لازم برای سس | |
کلم سفید | ¼ کلم |
کلم قرمز | ¼ کلم |
هویج | ۱ عدد |
خیارشور | ۲ عدد |
سس مایونز | ۱ قاشق غذاخوری |
سس خردل | ۱ قاشق مرباخوری |
آب لیمو ترش تازه | ۱ قاشق مرباخوری |
نمک، فلفل سیاه و پولبیبر | به مقدار کافی |
طرز تهیه ساندویچ مرغ خامه ای
مرحله اول
برای تهیه ساندویچ مرغ خامه ای خوشمره در ابتدای کار پیاز را به صورت خلالی نازک خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه کره را به همراه پیاز های خلالی درون تابه می افزاییم.
مرحله دوم
حالا پیاز را تفت می دهیم تا سبک شود. در ادامه فیله مرغ را به صورت مکعبی متوسط خرد می کنیم و زمانی که پیاز شیشه ای شد آن را به تابه اضافه کرده، سپس تفت می دهیم تا سینه مرغ تغییر رنگ بدهد.
مرحله سوم
پس از اینکه گوشت سینه مرغ سفید شد، مقداری حریره سیر، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر دارچین به تابه می افزاییم، سپس تفت می دهیم تا عطر ادویه ها و سیر آزاد شود. حالا اجازه می دهیم سینه مرغ کاملا پخته شود.
مرحله چهارم
در همین حین کلم بروکلی را به صورت ریز خرد کرده و می شوییم، سپس فلفل دلمه ای ها را به شکل نواری نازک خرد می کنیم و پس از پخته شدن سینه مرغ به تابه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم تا سبزیجات نرم شوند.
مرحله پنجم
در صورت تمایل می توانید قارچ را جایگزین کلم بروکلی کنید. در این فاصله سس ساندویچ را آماده می کنیم، برای این منظور کلم سفید را به همراه کلم قرمز به صورت رشته ای خرد کرده و می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم.
مرحله ششم
حالا اجازه می دهیم آب اضافی کلم ها خارج شود، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه خیارشور را به همراه هویج به صورت ریز رنده می کنیم و به همراه سس خردل و سس مایونز به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله آب لیمو ترش تازه را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و پولبیبر به کاسه می افزاییم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد باهم ترکیب شده و سس به خورد آن ها برود. پس از گذشت ۵ دقیقه تابه را از روی حرارت بر می داریم.
مرحله هشتم
حالا خامه صبحانه را به همراه پنیر پیتزا به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس پنیر پیتزا با حرارت فیله های مرغ آب شود. در ادامه مخلوط سینه مرغ را درون نان باگت می ریزیم.
مرحله نهم
در این مرحله سس مخصوص را درون نان باگت ریخته و به صورت یکنواخت پخش می کنیم. در نهایت به دلخواه می توانید ساندویچ ها را به مدت ۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا نان باگت ها ترد و کریسپی شوند، سپس سرو کنید. نوش جان.
مطالب جذاب از سراسر وب
- ۱۵مدل النگو طلا شکیل و لوکس عروس؛ جدیدترین و زیباترین مدلهای النگو برای عروس
- انگشتر طلا مینیمال ترند؛ ۱۵ مدل جدید و شیک برای استایل مینیمالیستی
- نیم ست طلا حلقهای مدرن؛ ۱۵ مدل شیک و کاربردی برای استایلهای خاص
- جدیدترین دیزاین ناخن بربری شیک و زیبا؛ ۱۵ مدل که باید ببینید
- تابلو ال ای دی مدرن؛ ۱۵ انتخاب فوقالعاده برای دکوراسیون با نورپردازی مدرن
- با بانکه سه تایی طلایی آشپزخانهتان را زیباتر کنید؛ ۱۵ ایده خاص
- منبع :
- mojgancooking