طرز تهیه املت فرانسوی خوشمزه رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه املت فرانسوی خوشمزه رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه املت فرانسوی املت فرانسوی یکی از انواع صبحانه های شیک و خوشمزه کافه ای است که اصالت آن متعلق به کشور …

طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر مرغ شکم پر بدون فر یکی از انواع غذاهای مجلسی و اصیل ایرانی است که با …

طرز تهیه پیراشکی اسفناج ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه پیراشکی اسفناج ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه پیراشکی اسفناج پیراشکی اسفناج یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و مجلسی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای …

طرز تهیه باقالی پلو با مرغ ریش ریش

طرز تهیه باقالی پلو با مرغ ریش ریش , دستور پخت باقالی پلو با مرغ ریش ریش

باقالی پلو با مرغ ریش ریش یکی از انواع غذاهای ساده و خودمونی است که به راحتی و با سرعت می توانیم در منزل درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه باقالی پلو با مرغ ریش ریش در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۴ پیمانه
باقالی۱ پیمانه
شوید خشک۵ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد بزرگ
سینه مرغ۵۰۰ گرم
زرشک۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه باقالی پلو با مرغ ریش ریش

مرحله اول

برای تهیه باقالی پلو با مرغ ریش ریش خوشمزه در ابتدای کار برنج را درون یک کاسه حاوی آب و نمک می ریزیم و اجازه می دهیم خیس بخورد. در ادامه گوشت مرغ را به همراه ۱ لیوان آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه کرده و آنرا روی حرارت قرار می دهیم تا گوشت مرغ بپزد و آب درون قابلمه به طور کامل کشیده شود. پس از اینکه گوشت مرغ پخت، آنرا به صورت ریش ریش خرد می کنیم.

مرحله سوم

حالا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب می ریزیم. در ادامه تابه را روی حرارت قرار داده و پیاز را تفت می دهیم تا سبک شود، سپس مرغ ریش ریش شده را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

مرغ را با پیاز چند دقیقه تفت می دهیم تا سرخ شود، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کرده و تفت دادن را چند دقیقه دیگر ادامه می دهیم. در ادامه یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر کرده و روی حرارت زیاد قرار می دهیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه آب جوش آمد، برنج را به همراه ۱ قاشق نمک به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزد. پس از گذشت ۴ تا ۵ دقیقه باقالی ها را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با برنج بپزند.

مرحله ششم

در این مرحله مخلوط برنج و باقالی را با آب سرد آبکشی می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب انتخاب کرده و کمی روغن درون آن می ریزیم. ته دیگ مورد نظرمان را در کف قابلمه فیکس می کنیم، سپس روی ته دیگ را با ترکیب برنج و باقالی می پوشانیم.

مرحله هفتم

روی هر لایه برنج مقداری شوید خشک و مخلوط گوشت مرغ می ریزیم و این مراحل را تا تمام شدن مواد ادامه می دهیم. در آخر درب قابلمه را می بندیم و آنرا روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا درون قابلمه بخار بپیچد.

مرحله هشتم

پس از اینکه درون قابلمه بخار جمع شد، حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم باقالی پلو به مدت ۴۵ دقیقه دم بکشد. در نهایت پس از گذشت این زمان باقالی پلو را درون قابلمه مخلوط کرده، سپس درون دیس می کشیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 7 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.