آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه چیکن استراگانف رستورانی

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه چیکن استراگانف رستورانی

طرز تهیه چیکن استراگانف چیکن استراگانف، یک خوراک روسی است که از ترکیب گوشت مرغ و قارچ و سس سفید همراه با خامه …

طرز تهیه سیرابی و شیردان خوشمزه و بازاری مرحله به مرحله

طرز تهیه سیرابی و شیردان خوشمزه و بازاری مرحله به مرحله

طرز تهیه سیرابی و شیردان سیراب و شیردان یکی از انواع غذاهای قدیمی و سنتی ایرانی است که معمولا برای عصرانه یا صبحانه …

طرز تهیه کباب نگینی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کباب نگینی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کباب نگینی طرز تهیه کباب نگینی یکی از انواع کباب های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که در رستوران ها سرو …

طرز تهیه ماش پلو با مرغ

طرز تهیه فیلم ماش پلو با مرغ دستور پخت ماش پلو با شوید و فیله مرغ

ماش پلو با مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماش پلو با مرغ در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۴ پیمانه
ماش۱ پیمانه
فیله یا سینه مرغ۴۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
سیر۳ حبه
پوره گوجه فرنگی۱ لیوان
ماست¾ لیوان
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
زنجبیل½ قاشق چایخوری
ادویه پلویی۱ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز و پاپریکاهر کدوم ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه ماش پلو با مرغ

مرحله اول

برای تهیه ماش پلو با مرغ مجلسی در ابتدای کار ماش را از چند ساعت قبل درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم و اجازه می دهیم به خوبی خیس بخورد. در ادامه ماش را به همراه ۲ لیوان آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله برنج را به همراه کمی نمک درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم و اجازه می دهیم کمی خیس بخورد. در ادامه روغن زیتون را به همراه زنجبیل رنده شده، پاپریکا، تخم گشنیز و مقداری نمک و فلفل سیاه درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

حالا فیله های مرغ را به کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله چهارم

یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن یا کره اضافه می کنیم، سپس فیله های مرغ را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا سرخ شوند. در ادامه فیله های مرغ را از تابه خارج می کنیم، سپس پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه می افزاییم.

مرحله پنجم

پیاز را کمی تفت می دهیم تا سبک شود، سپس سیرها را درون تابه رنده کرده و کمی تفت می دهیم تا عطرشان خارج شود. در ادامه پوره گوجه فرنگی را اضافه کرده و به آرامی تفت می دهیم تا آب آن به طور کامل کشیده شود.

مرحله ششم

پس از اینکه آب درون تابه کشیده شد، ماست را به همراه فیله های مرغ اضافه کرده و به آرامی ۵ دقیقه تفت می دهیم، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. ماش را پس از اینکه پخت، آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم.

 

مرحله هفتم

در این مرحله یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار داده و آنرا تا نیمه آب پر می کنیم، سپس ۱ قاشق چایخوری نمک به قابلمه می افزاییم. پس از اینکه آب جوش آمد، برنج را به قابلمه می افزاییم و اجازه می دهیم حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزد.

مرحله هشتم

پس از گذشت این زمان برنج را آبکشی می کنیم و با ماش مخلوط می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم. در ادامه مقداری روغن درون قابلمه می ریزیم و ته دیگ دلخواه خود را در کف قابلمه قرار می دهیم.

مرحله نهم

حالا روی ته دیگ را با مقداری از مخلوط برنج و ماش می پوشانیم، سپس مقداری ادویه پلویی روی آن می ریزیم. در ادامه مقداری از مخلوط مرغ روی برنج می ریزیم و مواد را به صورت لایه لایه درون قابلمه می ریزیم تا تمام شوند.

مرحله دهم

در آخر در صورت تمایل مقداری زعفران دم کرده روی مواد می ریزیم، سپس درب قابلمه را می بندیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا ماش پلو به مدت ۴۵ دقیقه دم بکشد. پس از گذشت این زمان ماش پلو را درون قابلمه ترکیب کرده و درون دیس می کشیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 8 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.