طرز تهیه آش ماش خوشمزه و مجلسی غلیظ برای سرماخوردگی

طرز تهیه آش ماش خوشمزه و مجلسی غلیظ برای سرماخوردگی

طرز تهیه آش ماش آش ماش یکی از انواع آش های بسیار خوشمزه و سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف کشورمان با …

آموزش طرز تهیه ته چین تک نفره قالبی مجلسی فینگرفودی در فر

آموزش طرز تهیه ته چین تک نفره قالبی مجلسی فینگرفودی در فر

طرز تهیه ته چین تک نفره قالبی ته چین یکی از انواع غذاهای مجلسی و شناخته شده ایرانی است که کمتر کسی را …

طرز تهیه شیر برنج خامه ای زعفرانی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه شیر برنج خامه ای زعفرانی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه شیر برنج شیر برنج یکی از غذاهای سبک و بسیار مقوی ایرانی است که می توانید آنرا به عنوان دسر هم …

طرز تهیه تاس کباب

طرز تهیه تاس کباب با برنج با گوشت بوقلمون در فر به در زودپز با مرغ مرحله به مرحله کرمانی گوشت چرخ کرده

تاس کباب یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که در روزگاران گذشته که فست فود ها هیچ جایی در سبد غذایی ما نداشتند در مطبخ های ایرانی تهیه می شده است. شاید برایتان جالب باشد که دلیل نام گذاری این خوراک را بدانید. تاس به معنای ظرف یا کاسه مسی است و چون در گذشته اغلب ظروف مسی بودند به این سبک از طبخ گوشت، تاس کباب می گفتند. تاس کباب را می توانید با حذف گوشت، به شکلی کاملا گیاهی تهیه کنید. این خوراک مقوی حاوی اکثر مواد مورد نیاز برای بدن شماست و می تواند یک وعده غذای سالم و مناسب برای روزهای سرد باشد. با ما همراه باشید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تاس کباب در ادامه با سایت نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی۳۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
هویج۱ عدد
آلو۱۰ عدد
سیب زمینی۲ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه تاس کباب

مرحله اول

برای تهیه تاس کباب مجلسی پیاز را شسته و پوست بگیرید.پیازها را به شکل حلقه حلقه برش بدهید و کناری بگذارید. قابلمه مناسبی را بر روی حرارت قرار داده و سپس کمی روغن به آن اضافه کنید. کمی از پیازها را خرد کنید.

مرحله دوم

سپس داخل قابلمه بریزید تا کمی طلایی شود. برای این کار دو قاشق پیاز نگینی شده کافی است. در ادامه گوشت خورشتی را به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس در روغن قابلمه کمی رب گوجه فرنگی را تفت داده و با گوشت مخلوط کنید.

مرحله سوم

سپس به اندازه کافی آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت ها نیم پز شوند. در این مرحله حتما از آب جوش استفاده کنید چرا که با اضافه کردن آب سرد، گوشت شما دیرتر می پزد. به هیچ وجه نمک اضافه نکنید چون باعث دیرپز شدن گوشت می شود.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که علاوه بر پیاز باید هویج را ابتدا با پوست کن تمیز کرده و سپس حلقه ای خرد کنید و روی گوشت ها بچینید. در تمام مدت بهتر است حرارت زیر قابلمه متوسط رو به پایین باشد تا آب خوراک خیلی سریع تبخیر نشود.

مرحله پنجم

آلو ها را از چندساعت قبل در کمی آب بخیسانید و سپس به خوبی آن ها را آب بکشید تا هیچ گردوخاکی روی آن باقی نماند. آلوها را بعد از اضافه کردن هویج ها به تاس کباب بیفزایید و اجازه دهید تا کاملا با خوراک شما جا بیفتد.

مرحله ششم

در این مرحله وقتی که گوشت به طور کامل پخت به تاس کباب کمی نمک و زعفران دم کرده اضافه کنید و چند دقیقه اجازه دهید تا به خورد هم برود. نکته مهم در مورد تاس کباب این است که سیب زمینی به نسبت بقیه صیفی جات زودتر می پزد.

مرحله هفتم

به همین دلیل در اواخر پخت سیب زمینی ها را هم شسته و حلقه کنید و به تاس کباب بیفزایید. به هیچ وجه نباید این خوراک را زیاد هم بزنید. هنگام سرو باید همه ی سبزیجات شما کاملا به همان شکل کامل خودش پخته شده باشد.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 20 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.