طرز تهیه سالاد مرغ و کاهو مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد مرغ و کاهو مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد مرغ و کاهو سالاد مرغ و کاهو یکی از انواع سالادهای خوشمزه و ساده ایرانی است که با ترکیبات متنوعی …

طرز تهیه ساندویچ پنینی گوشت خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه ساندویچ پنینی گوشت خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه ساندویچ پنینی گوشت ساندویچ پنینی گوشت یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه و مقوی است که در حین مقوی بودن پر …

طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله امروز می‌خواهیم در سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از این غذاهای محبوب و دوست‌داشتنی برویم؛ طرز تهیه …

طرز تهیه خوراک دل مرغ

طرز تهیه خوراک دل مرغ خوشمزه ساده مجلسی با برنج

خوراک دل مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سبک ایرانی است که با روش های گوناگونی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک دل مرغ در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
دل مرغ۵۰۰ گرم
قارچ۶ عدد
سیب زمینی۲ عدد
رب گوجه فرنگی۱٫۵ قاشق غذاخوری
پیاز۲ عدد
 فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی
نمک و ادویه کاریبه مقدار کافی

طرز تهیه خوراک دل مرغ

مرحله اول

برای تهیه خوراک دل مرغ خوشمزه در ابتدای کار دل های مرغ را از وسط به ۲ قسمت تقسیم کرده و قسمت های اضافی آنرا جدا می کنیم، سپس به خوبی می شوییم تا لخته های خون از بین رفته و تمیز شوند.

مرحله دوم

حالا پیازها را به صورت نگینی ریز خرد کرده و یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و بلافاصله پیاز را می افزاییم، سپس تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود.

مرحله سوم

حالا دل های مرغ را به همراه مقداری فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین بروند. در ادامه اجازه می دهیم دل مرغ کاملا پخته و تغییر رنگ بدهد.

مرحله چهارم

در این مرحله قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کرده و به تابه می افزاییم، سپس حرارت را زیاد کرده و تفت می دهیم تا قارچ ها آب نیندازند. زمانی که قارچ ها کاملا سرخ شدند، رب گوجه فرنگی و نمک را به تابه می افزاییم.

مرحله پنجم

حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا رب گوجه فرنگی کاملا سرخ شده و رنگ آن باز شود. در ادامه نصف لیوان آب به تابه اضافه کرده و درب آنرا می بندیم، سپس اجازه می دهیم خوراک دل به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.

مرحله ششم

در ادامه سیب زمینی ها را به صورت خلالی خرد کرده و سرخ می کنیم. پس از گذشت ۳۰ دقیقه خوراک را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و با سیب زمینی سرخ شده تزیین کرده، سپس به همراه نان سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 17 آبان 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.