طرز تهیه خوراک دل مرغ خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه خوراک دل مرغ
خوراک دل مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سبک ایرانی است که با روش های گوناگونی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک دل مرغ در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
دل مرغ | ۵۰۰ گرم |
قارچ | ۶ عدد |
سیب زمینی | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱٫۵ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۲ عدد |
فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار کافی |
نمک و ادویه کاری | به مقدار کافی |
طرز تهیه خوراک دل مرغ
مرحله اول
برای تهیه خوراک دل مرغ خوشمزه در ابتدای کار دل های مرغ را از وسط به ۲ قسمت تقسیم کرده و قسمت های اضافی آنرا جدا می کنیم، سپس به خوبی می شوییم تا لخته های خون از بین رفته و تمیز شوند.
مرحله دوم
حالا پیازها را به صورت نگینی ریز خرد کرده و یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و بلافاصله پیاز را می افزاییم، سپس تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود.
مرحله سوم
حالا دل های مرغ را به همراه مقداری فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین بروند. در ادامه اجازه می دهیم دل مرغ کاملا پخته و تغییر رنگ بدهد.
مرحله چهارم
در این مرحله قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کرده و به تابه می افزاییم، سپس حرارت را زیاد کرده و تفت می دهیم تا قارچ ها آب نیندازند. زمانی که قارچ ها کاملا سرخ شدند، رب گوجه فرنگی و نمک را به تابه می افزاییم.
مرحله پنجم
حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا رب گوجه فرنگی کاملا سرخ شده و رنگ آن باز شود. در ادامه نصف لیوان آب به تابه اضافه کرده و درب آنرا می بندیم، سپس اجازه می دهیم خوراک دل به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.
مرحله ششم
در ادامه سیب زمینی ها را به صورت خلالی خرد کرده و سرخ می کنیم. پس از گذشت ۳۰ دقیقه خوراک را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و با سیب زمینی سرخ شده تزیین کرده، سپس به همراه نان سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- fatemeh_75_t