طرز تهیه پیده پیتزایی خوشمزه ترکیه ای مرحله به مرحله
طرز تهیه جیب تاجر خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه جیب تاجر جیب تاجر یکی از فینگر فودهای خوشمزه با بافتی سبک و ترد است که از آن میتوانید به عنوان …
طرز تهیه واویشکای گوشت تکه ای شمالی مرحله به مرحله
طرز تهیه واویشکای گوشت واویشکای گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محلی کشورمان است که اصالت آن به شمال ایران تعلق دارد، …
طرز تهیه سوفله سیب زمینی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه سوفله سیب زمینی سوفله سیب زمینی از پیش غذاهای ساده و بسیار خوشمزه بین المللی است که ترکیبات آنرا به سلیقه …
طرز تهیه پیده پیتزایی
پیده پیتزایی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و رایج کشور ترکیه است که طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیده پیتزایی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد | ۲ لیوان |
آب ولرم | ۱ لیوان |
خمیر مایه | ۱ قاشق مرباخوری |
شکر | ۱ قاشق مرباخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
روغن مایع | ۳ قاشق غذاخوری |
کره نرم | ۱ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
مواد لازم میانی | |
سوسیس | ۲ عدد |
فلفل دلمه ای رنگی | ½ فلفل دلمه ای |
قارچ | ۶ عدد |
زیتون | به مقدار کافی |
پنیر پیتزا | به مقدار کافی |
طرز تهیه پیده پیتزایی
مرحله اول
برای تهیه پیده پیتزای خوشمزه در ابتدای کار خمیر مایه را به همراه یک سوم آب ولرم و ۱ قاشق چایخوری از مقدار شکر درون یک لیوان ریخته و مخلوط می کنیم، سپس روی آنرا با درپوش می پوشانیم تا استراحت کند.
مرحله دوم
در ادامه آرد را ۳ مرتبه الک کرده و به همراه نمک و مابقی شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم. حالا نصف زرده تخم مرغ را برای رومال کنار می گذاریم و مابقی آنرا به کاسه حاوی آرد اضافه کرده و هم می زنیم.
مرحله سوم
پس از گذشت ۱۰ دقیقه زمانی که خمیر مایه به عمل آمد آنرا به کاسه اضافه کرده و هم می زنیم تا خمیر درون کاسه شکل بگیرد. در ادامه باقی مانده آب ولرم را کم کم به کاسه اضافه کرده و ورز می دهیم تا خمیری چسبنده حاصل شود.
مرحله چهارم
در این مرحله خمیر به دست آمده را روی سطح کار گذاشته و به خوبی ورز می دهیم تا چسبندگی آن از بین برود، سپس روغن و کره را کم کم به آن اضافه کرده و به ورز دادن ادامه می دهیم تا کره و روغن جذب خمیر شوند.
مرحله پنجم
حالا خمیر را چانه می گیریم و روی آنرا با کیسه فریزر چرب شده می پوشانیم، سپس اجازه دهیم خمیر به مدت ۴۵ دقیقه در دمای محیط استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود و پس از آن از خمیر چانه های ۶۰ گرمی جدا می کنیم.
مرحله ششم
حالا مجددا روی چانه ها را با پلاستیک فریزر چرب شده می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت ۴۵ دقیقه استراحت کنند. ۱۵ دقیقه قبل از اتمام استراحت خمیر، فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.
مرحله هفتم
حالا اجازه می دهیم فر به طور کامل گرم شود، سپس سینی فر را با کاغذ نسوز می پوشانیم. در ادامه چانه ها را روی کاغذ نسوز گذاشته و با دست پهن می کنیم و خمیر را به شکل قایق فرم می دهیم و اطراف آنرا جمع می کنیم.
مرحله هشتم
حالا لبه های خمیر را با زرده تخم مرغ باقی مانده رومال کرده و به دلخواه مقداری کنجد روی آنها می پاشیم، سپس درون خمیر را با مقداری پنیر پیتزا کاور کرده و مقداری فلفل دلمه ای، سوسیس، قارچ و زیتون روی آنها می ریزیم.
مرحله نهم
در ادامه سینی را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم پیده ها به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته و روی آنها طلایی و خوشرنگ شود. پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و پیده ها را به همراه سس سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- atiehnik