طرز تهیه بامیه مرغ، پیش غذای شیک و بسیار خوشمزه!

طرز تهیه بامیه مرغ، پیش غذای شیک و بسیار خوشمزه!

طرز تهیه بامیه مرغ بامیه مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود، از بامیه …

طرز تهیه کباب ته تالی یا تتالی به روش اراکی مرحله به مرحله

طرز تهیه کباب ته تالی یا تتالی به روش اراکی مرحله به مرحله

طرز تهیه کباب ته تالی کباب ته تالی یکی از انواع کباب های خوشمزه و ساده شهر اراک است که توسط نانواها ابداع …

طرز تهیه خورش قیمه با گوشت قلقلی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش قیمه با گوشت قلقلی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش قیمه با گوشت قلقلی خورش قیمه با گوشت قلقلی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که با …

طرز تهیه خوراک بادمجان و ماست

طرز تهیه خوراک بادمجان و ماست , دستور پخت خوراک بادمجان و ماست

خوراک بادمجان و ماست یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک بادمجان و ماست در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۵۰۰ گرم
ماست۵۰۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
پودر زیره۱ قاشق غذاخوری
پودر گشنیز۱٫۵ قاشق غذاخوری
زردچوبه و نمکاز هر کدام ۱ قاشق چایخوری
پرک چیلی و پودر فلفل قرمزاز هر کدام ½ قاشق چایخوری
روغن¼ پیمانه
برگ بو۳ عدد

طرز تهیه خوراک بادمجان و ماست

مرحله اول

برای تهیه خوراک بادمجان و ماست خوشمزه در ابتدای کار بادمجان ها را شسته، سپس به صورت ورقه ای خرد می کنیم. حالا ورقه های بادمجان را درون کاسه حاوی آب و نمک به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه می گذاریم.

مرحله دوم

پس از گذشت این زمان ورقه‌ های بادمجان را از آب و نمک خارج کرده، سپس روی دستمال قرار می دهیم تا آب اضافی شان کشیده شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت گذاشته و مقداری روغن مایع به آن می افزاییم.

مرحله سوم

حالا ورقه‌ های بادمجان را درون تابه می چینیم و ۲ طرف شان را کاملا سرخ می کنیم. در ادامه یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم گذاشته و ۲ قاشق روغن مایع به آن می‌ افزاییم، سپس اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود.

مرحله چهارم

حالا ۱ قاشق چایخوری زیره به همراه ۱ قاشق چایخوری پرک چیلی و برگ بو به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه ادویه ها را تفت می دهیم تا زیره به صد درآید، سپس به ماست اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن مایع به آن می افزاییم، سپس پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به تابه می افزاییم. در ادامه پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه‌ ای شود.

مرحله ششم

در این مرحله سیر را با دندانه های ریز رنده، رنده کرده و به همراه پودر گشنیز، مابقی پودر زیره، زردچوبه، نمک، فلفل چیلی و پودر فلفل قرمز به تابه اضافه کرده، سپس تفت می دهیم تا عطر ادویه ها به مشام برسد.

مرحله هفتم

در ادامه ۱ پیمانه آب به تابه اضافه کرده و درب آنرا می بندیم و اجازه می دهیم ادویه ها بپزند. حالا درب تابه را برداشته و اجازه می دهیم به روغن بیفتد، سپس یک ظرف مناسب انتخاب کرده و به مقداری از مخلوط ادویه ها درون آن می ریزیم.

مرحله هشتم

حالا ورقه های بادمجان را به صورت مرتب درون ظرف می چینیم و ماست ادویه ای را به صورت پخش روی ورقه های بادمجان می ریزیم، سپس لایه ها را به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شوند و به همراه نان سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.