طرز تهیه آش گوجه فرنگی خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله
طرز تهیه آش گوجه فرنگی
آش گوجه فرنگی یکی از آش های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که تقریبا در هر شهری با یک دستور متفاوت پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش گوجه فرنگی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر | |
برنج | ۱ پیمانه |
لپه | ½ پیمانه |
لوبیا قرمز | ½ پیمانه |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
سبزی آشی | ۴۰۰ گرم |
گوجه فرنگی | ۱ کیلوگرم |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
آب گوشت | ۲ لیتر |
نعناع خشک | ۲ قاشق غذاخوری |
آبغوره | ½ پیمانه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه آش گوجه فرنگی
مرحله اول
برای تهیه آش گوجه فرنگی خوشمزه ابتدا لوبیا قرمز و لپه را به صورت جداگانه از حداقل ۴ ساعت قبل داخل دو کاسه حاوی آب می ریزیم و اجازه می دهیم به خوبی خیس بخورند. برنج را نیز از دو ساعت قبل درون یک کاسه آب می ریزیم تا خیس بخورد.
مرحله دوم
پس از اینکه حبوبات به خوبی خیس خورند، لپه و لوبیا قرمز را به صورت جداگانه به همراه ۲ لیوان آب داخل دو قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به مدت یک ساعت بپزند و نرم شوند. در ادامه یک قابلمه بزرگ روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله سوم
حالا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک شود، سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کرده و یک دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله برنج را آبکشی می کنیم و به همراه آب گوشت به قابلمه اضافه می کنیم، حالا اجازه می دهیم برنج با حرارت ملایم به مدت ۳۰ دقیقه بپزد، سپس لپه و لوبیا را که از قبل پخته ایم به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در همین حین سبزی آش را خرد می کنیم و به قابلمه می افزاییم. در ادامه گوجه فرنگی ها را درون مخلوط کن می ریزیم و پوره می کنیم، سپس از صافی رد می کنیم تا پوست و تخمه های گوجه فرنگی جدا شود.
مرحله ششم
پس از اینکه سبزی آش پخت، پوره گوجه فرنگی را به همراه رب گوجه فرنگی به قابلمه اضافه می کنیم. حالا مواد را هم می زنیم تا یکدست شوند، سپس طعم آش را می چشیم و به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم آش با حرارت ملایم جا بیفتد. پس از اینکه آش جا افتاد، نصف آبغوره را اضافه می کنیم. حالا طعم آش را می چشیم و در صورت نیاز می توانیم مقدار بیشتری آبغوره اضافه کنیم.
مرحله هشتم
در ادامه نعناع خشک را به همراه کمی روغن به مدت یک دقیقه تفت می دهیم تا کمی رنگش تیره شود. در پایان پس از اینکه آش به طور کامل جا افتاد، آنرا درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و با نعناع داغ تزیین می کنیم.
- منبع :
- mojezeyechashni
مطالب پربازدید از سراسر وب
- مدل گردنبند انار فوق العاده شیک؛ همیشه متفاوت و شیک پوش باشید!
- لباس نوزاد برای عکاسی اتلیه؛ مدل های خاص که هر جایی پیدا نمی کنید!
- طرز تهیه قلیه تخم مرغ فوری و بسیار خوشمزه با مواد بسیار ساده!
- دستبند سوارووسکی زنانه فوق العاده شیک؛ طرح های خاص و متفاوت
- طرز تهیه کوبیده مرغ مجلسی؛ با این آموزش کدبانوی فامیل میشی!