طرز تهیه حلوای بیسکویتی مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه حلوای بیسکویتی مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه حلوای بیسکویتی حلوای بیسکویتی یکی از انواع حلواهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، …

طرز تهیه مرغ شکم پر به روش ترکیه ای مرحله به مرحله

طرز تهیه مرغ شکم پر به روش ترکیه ای مرحله به مرحله

طرز تهیه مرغ شکم پر ترکیه ای مرغ شکم پر از غذاهای معروف خاورمیانه است که در این دستور آنرا به روش کشور …

طرز تهیه عدسی صبحانه خوشمزه و سالم به روش جنوبی

طرز تهیه عدسی صبحانه خوشمزه و سالم به روش جنوبی

طرز تهیه عدسی عدسی یکی از صبحانه های معروف و سنتی ایرانی است که خواص بسیاری برای سلامتی بدن دارد، برای مشاهده این …

طرز تهیه حلوای شیر خشک

طرز تهیه حلوای شیر خشک

حلوای شیر خشک یکی از انواع حلواهای خوشمزه و خوش عطر است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای شیر خشک در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم حلوای شیر خشک
آرد۲ پیمانه
شیر خشک قنادی۱٫۵ پیمانه
نشاسته ذرت۳ قاشق غذاخوری
شکر۳ پیماننه سرخالی
آب۳ پیمانه
گلاب½ پیمانه
زعفران دم کرده۳ قاشق غذاخوری
پودر هل½ قاشق چایخوری
کره۱۵۰ گرم
روغن مایع۱ لیوان
روغن جامد⅓ لیوان

طرز تهیه حلوای شیر خشک

مرحله اول

برای تهیه حلوای شیر خشک خوشمزه در ابتدای کار شربت را آماده می کنیم، برای این منظور آب و شکر را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم ،سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا ذرات شکر حل شوند.

مرحله دوم

زمانی که ذرات شکر حل شدند، زعفران دم کرده را به همراه گلاب و پودر هل به قابلمه اضافه کرده، سپس اجازه می دهیم شربت جوش بیاید. پس از جوش آمدن شربت بلافاصله قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله سوم

حالا به سراغ درست کردن حلوا می رویم، برای این منظور آرد شیرینی پزی را به همراه شیر خشک قنادی و نشاسته ذرت درون الک ریخته، سپس درون یک تابه مناسب الک می کنیم و آنرا روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حالا روغن مایع و روغن جامد را به همراه کره به تابه اضافه کرده سپس به صورت مداوم تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. زمانی که مواد آردی به رنگ نسکافه ای در آمد، شربت را طی دو مرحله به تابه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در ادامه حلوا را به صورت مداوم و پیوسته روی حرارت هم می زنیم تا شربت جذب حلوا شود، سپس تابه را به صورت گهواره تکان می دهیم تا حلوا درون تابه جمع شود. حالا تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله ششم

در این مرحله مقداری حلوا درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس روی آنرا کاملا صاف و یکدست می کنیم. در نهایت باقی مانده حلوا را درون قیف یکبار مصرف با سر ماسوره دلخواه ریخته و روی آن پایپ می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 2 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.