طرز تهیه حلوا کاراملی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه رولت گوشت و مرغ، غذای شیک و مجلسی!
طرز تهیه رولت گوشت و مرغ رولت گوشت و مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود …
طرز تهیه کتلت لاهیجان خوشمزه و بازاری مرحله به مرحله
طرز تهیه کتلت لاهیجان کتلت لاهیجان یکی از انواع ساندویچ های سنتی شهر لاهیجان است که با ترکیبات و دورچین های متنوعی سرو …
طرز تهیه حلوای سیاه، مناسب برای پذیرایی در مجالس!
طرز تهیه حلوای سیاه حلوای سیاه یکی از انواع حلواهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد، این نوع حلوا …
طرز تهیه حلوا کاراملی
حلوا کاراملی یکی از انواع حلواهای خوشمزه و ساده است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوا کاراملی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم حلوا کاراملی | |
آرد | ۱ لیوان سرپر |
کره | ۱۰۰ گرم |
روغن مایع | ⅓ لیوان |
مواد لازم شهد کاراملی | |
آب جوش | ½ لیوان |
شکر | ½ لیوان |
مواد لازم شهد زعفرانی | |
شکر | ⅔ لیوان |
آب | ½ لیوان |
گلاب | ¼ لیوان |
هل | ۳ عدد |
پرک زعفران | به مقدار کافی |
طرز تهیه حلوا کاراملی
مرحله اول
برای تهیه حلوا کاراملی خوشمزه در ابتدای کار آرد را درون یک تابه نچسب الک کرده و تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس آرد را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه به خوبی تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شده و تغییر رنگ بدهد.
مرحله دوم
در همین حین شکر را درون یک قابلمه مناسب ریخته و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه تابه را گاهی تکان می دهیم تا شکر کاملا ذوب و کاراملی شود، سپس آب جوش را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
زمانی که کارامل درون آب جوش حل شد، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم. حالا برای درست کردن شهد زعفرانی، شکر و آب را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر حل شود.
مرحله چهارم
زمانی که شکر کاملا حل شد، گلاب را به همراه هل و پرک زعفران به قابلمه اضافه کرده و پس از چند جوش قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. زمانی که آرد به رنگ مورد نظرمان رسید، روغن مایع را به تابه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا مواد آرد را به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شود، سپس به تناوب شهد کاراملی و شهد زعفرانی را به تابه اضافه کرده و به صورت مداوم و پیوسته هم می زنیم تا شهد جذب حلوا شده و حلوا به روغن بیفتد.
مرحله ششم
زمانی که حلوا به غلظت مناسب رسید، تابه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم کمی از دمای آن کاسته شود. توجه داشته باشید حلوا پس از خنک شدن کمی سفت تر می شود. حالا حلوا را درون قیف ماسوره ای می ریزیم.
مرحله هفتم
در این مرحله حلوا را درون ظرف مورد نظرمان به شکل دلخواه پایپ می کنیم، سپس به دلخواه با پودر نارگیل، پودر پسته یا خلال بادام تزیین می کنیم. در نهایت حلوا کاراملی را به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- memol.pastry