طرز تهیه خورش آلو مسما خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه خورش آلو مسما
خورش آلو مسما یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که در سراسر جهان طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش آلو مسما در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه و ران مرغ | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۱۰ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
آلو خورشتی | به مقدار کافی |
زردچوبه و نمک | به مقدار کافی |
فلفل سیاه و روغن مایع | به مقدار کافی |
طرز تهیه خورش آلو مسما
مرحله اول
برای تهیه خورش آلو مسما خوشمره در ابتدای کار سینه و ران مرغ را با مقداری نمک و زردچوبه مزه دار کرده و یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری روغن مایع به آن اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا سینه و ران مرغ را درون قابلمه گذاشته و دو طرفشان را کاملا سرخ می کنیم، سپس قابلمه را از روی حرارت بر می داریم. در ادامه پیازها را به صورت خلالی نازک خرد کرده و یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله سوم
در این مرحله مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و پیاز را تفت می دهیم تا کاملا سرخ و کاراملی شود، سپس آلوها را شسته و به تابه می افزاییم. در ادامه آلو را به مدت ۱ دقیقه تفت می دهیم تا هنگام پخت له نشوند.
مرحله چهارم
حالا رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا سرخ شده و رنگ آن باز شود. زمانی که بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین رفت، مخلوط پیاز را به قابلمه اضافه کرده و به اندازه کافی آب به قابلمه می افزاییم.
مرحله پنجم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم سینه و ران مرغ به مدت ۱ ساعت به خوبی بپزند. در ادامه ۲۰ دقیقه آخر پخت مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله ششم
پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت برداشته و خورش آلو مسما را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در نهایت خورش آلو مسما را به همراه پلو زعفرانی، ترشی و دوغ سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- sani__food