طرز تهیه میرزا قاسمی با کدو به روش شمالی مرحله به مرحله
طرز تهیه کوفته مرغ و زرشک خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه کوفته مرغ و زرشک کوفته مرغ و زرشک یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی است که با رسپی های متنوعی …
طرز تهیه رولت گوشت و مرغ، غذای شیک و مجلسی!
طرز تهیه رولت گوشت و مرغ رولت گوشت و مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود …
طرز تهیه سالاد ارمنی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه سالاد ارمنی سالاد ارمنی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و رژیمی است که با ترکیبات ساده درست می شود، برای مشاهده …
طرز تهیه میرزا قاسمی با کدو
میرزا قاسمی با کدو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی کشورمان است که بسیار سالم و کم کالری می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه میرزا قاسمی با کدو در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۵ عدد قلمی |
کدو سبز | ۳ عدد قلمی |
گوجه فرنگی | ۶ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۱۰ حبه |
نعنا خشک | به مقدار کافی |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار کافی |
طرز تهیه میرزا قاسمی با کدو
مرحله اول
برای تهیه میرزا قاسمی با کدو خوشمزه در ابتدای کار کدو و بادمجان را می شوییم، سپس پوست آنها را کاملا جدا می کنیم. در ادامه کدو و بادمجان را به صوررت نگینی متوسط خرد کرده و کنار می گذاریم.
مرحله دوم
حالا پیاز و سیر را به صورت نگینی ریز خرد کرده و یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و بلافاصله پیاز را می افزاییم، سپس تفت می دهیم تا پیاز سرخ شود.
مرحله سوم
در این مرحله کدو بادمجان را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا سرخ شوند، سپس سیر خرد شده را به تابه می افزاییم. پس از ۱ دقیقه تفت دادن مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه می افزاییم.
مرحله چهارم
حالا تفت می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین برود، سپس مقداری نعنا خشک برای عطر بهتر می افزاییم. در ادامه گوجه فرنگی ها را پس از شستن به صورت مربعی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا گوجه فرنگی سرخ شود، سپس مواد درون تابه را با گوشت کوب می کوبیم تا کاملا له شوند. در ادامه تخم مرغ ها را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا تخم مرغ به خورد مواد برود.
مرحله ششم
در این مرحله اجازه می دهیم تخم مرغ پخته شده و ببندد. در نهایت تابه را از روی حرارت برداشته و میرزا قاسمی را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به همراه پیاز و نان سنگک تازه سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- zibaee_zendegi_man