طرز تهیه قلیه میگو خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله
طرز تهیه قلیه میگو
قلیه میگو یکی از غذاهای خوشمزه و دریایی ایرانی اصیل است، که اصالت آن به شهرهای جنوبی کشور باز میگردد. اما به دلیل مزه فوق العاده قلیه میگو، این غذا در همه جای کشور طبخ میشود. قلیه میگو در واقع یک خورشت خوشمزه است که از میگو تهیه شده و به همراه سبزیجاتی مانند گشنیز و شنبلیله و دیگر ادویه جات طعم دار شده است. طرز تهیه قلیه میگو شباهت زیادی به طرز تهیه قلیه ماهی دارد. این غذا را می توان در کنار انواع برنج ها سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قلیه میگو در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
میگو | ۶۰۰ گرم |
سبزی ماهی (گشنیز و شنبلیله) | ۵۰۰ گرم |
سیر | ۵ حبه |
پیاز | ۲ عدد |
زرد چوبه | به میزان لازم |
فلفل قرمز | به میزان لازم |
ادویه | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
سیب زمینی | ۲ عدد |
تمبر هندی | ۱ عدد |
طرز تهیه قلیه میگو
مرحله اول
برای تهیه قلیه میگوی خوشمزه به روش بوشهری ابتدا تمبر هندی را با آب جوش خیس میکنیم تا به خوبی نرم شود، سپس آن را کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را شسته و پوست می گیریم. سپس آن را ریز خرد می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله یک قابلمه برداشته و با کمی روغن روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا روغن داغ شود. سپس پیاز ها را به روغن اضافه کرده و آن را تفت می دهیم. سیر را له یا رنده می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم تا کمی تفت بخورد.
مرحله سوم
در این مرحله زردچوبه و فلفل هم به مواد اضافه می کنیم. کمی که تفت خورد گشنیز و شنبلیله خرد شده را هم می ریزیم و خوب سرخ می کنیم. میگو ها را اضافه می کنیم و با سبزی، سیر و فلفل آن را حسابی تفت می دهیم.
مرحله چهارم
سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنیم و به صورت نگینی درشت خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. در بعضی دستور ها سیب زمینی نمی ریزند ولی اضافه کنیم خوشمزه تر می شود. در قابلمه را می بندیم تا سیب زمینی و میگو بپزد.
مرحله پنجم
بعد تمبرهندی خیس شده را چنگ می زنیم و از صافی رد می کنیم و آب تمبر غلیظی که در ظرف می ماند را روی قلیه می ریزیم و حرارت را کم میکنیم تا خوب جا بیفتد و روغن بیاندازد. ۱۵ دقیقه آخر هم نمک می ریزیم و بعد آن را خاموش می کنیم.
مرحله ششم
به این نکته توجه داشته باشید که هر چقدر سبزی قلیه بیشتر سرخ شود رنگ آن تیره تر می شود ولی خاصیت سبزی از بین می رود. در این دستور، قلیه رب و دارچین و زنجبیل ندارد و فقط سیب زمینی به آن اضافه شده است که قابل حذف است.
- منبع :
- niloufar.hq
مطالب پربازدید از سراسر وب
- مدل انگشتر اسپرت دخترانه فوق العاده خاص؛ دختر خانم های خاص پسند ببینن!
- ایده مدل کابینت هایگلاس ایرانی فوق العاده شیک؛ طرح های ساده و لاکچری!
- دیزاین ماست و خیار فوق العاده شیک و مجلسی برای مهمانی های مهم
- طرز تهیه خورش مرغ افشاری؛ مرغ را به سبک رستورانی درست کن!
- مدل ناخن بادامی بسیار خاص برای بانوانی که دنبال ایده متفاوت هستند!