طرز تهیه قلیه میگو

راز خوشمزگی قلیه میگو طرز تهیه قلیه میگو مرحله به مرحله طرز تهیه قلیه میگو با رب انار طرز تهیه قلیه میگو دونفره طرز تهیه قلیه میگو بندرعباسی طرز تهیه قلیه میگو شف طیبه طرز تهیه قلیه میگو خانم گلاور طرز تهیه قلیه بوشهری

قلیه میگو یکی از غذاهای خوشمزه و دریایی ایرانی اصیل است، که اصالت آن به شهرهای جنوبی کشور باز می‌گردد. اما به دلیل مزه فوق ‌العاده قلیه میگو، این غذا در همه جای کشور طبخ می‌شود. قلیه میگو در واقع یک خورشت خوشمزه است که از میگو تهیه شده و به همراه سبزیجاتی مانند گشنیز و شنبلیله و دیگر ادویه جات طعم دار شده است. طرز تهیه قلیه میگو شباهت زیادی به طرز تهیه قلیه ماهی دارد. این غذا را می توان در کنار انواع برنج ها سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قلیه میگو در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
میگو۶۰۰ گرم
سبزی ماهی (گشنیز و شنبلیله)۵۰۰ گرم
سیر۵ حبه
پیاز۲ عدد
زرد چوبهبه میزان لازم
فلفل قرمزبه میزان لازم
ادویهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم
سیب زمینی۲ عدد
تمبر هندی۱ عدد

طرز تهیه قلیه میگو

مرحله اول

برای تهیه قلیه میگوی خوشمزه به روش بوشهری ابتدا تمبر هندی را با آب جوش خیس می‌کنیم تا به خوبی نرم شود، سپس آن را کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را شسته و پوست می گیریم. سپس آن را ریز خرد می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله یک قابلمه برداشته و با کمی روغن روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا روغن داغ شود. سپس پیاز ها را به روغن اضافه کرده و آن را تفت می دهیم. سیر را له یا رنده می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم تا کمی تفت بخورد.

مرحله سوم

در این مرحله زردچوبه و فلفل هم به مواد اضافه می کنیم. کمی که تفت خورد گشنیز و شنبلیله خرد شده را هم می ریزیم و خوب سرخ می کنیم. میگو ها را اضافه می کنیم و با سبزی، سیر و فلفل آن را حسابی تفت می دهیم.

مرحله چهارم

سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنیم و به صورت نگینی درشت خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. در بعضی دستور ها سیب زمینی نمی ریزند ولی اضافه کنیم خوشمزه تر می شود. در قابلمه را می بندیم تا سیب زمینی و میگو بپزد.

مرحله پنجم

بعد تمبرهندی خیس شده را چنگ می زنیم و از صافی رد می کنیم و آب تمبر غلیظی که در ظرف می ماند را روی قلیه می ریزیم و حرارت را کم می‌کنیم تا خوب جا بیفتد و روغن بیاندازد. ۱۵ دقیقه آخر هم نمک می ریزیم و بعد آن را خاموش می کنیم.

مرحله ششم

به این نکته توجه داشته باشید که هر چقدر سبزی قلیه بیشتر سرخ شود رنگ آن تیره تر می شود ولی خاصیت سبزی از بین می رود. در این دستور، قلیه رب و دارچین و زنجبیل ندارد و فقط سیب زمینی به آن اضافه شده است که قابل حذف است.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 14 مرداد 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.