آموزش طرز تهیه پنکیک موز خوشمزه و مجلسی با شیر و بدون شیر

آموزش طرز تهیه پنکیک موز خوشمزه و مجلسی با شیر و بدون شیر

طرز تهیه پنکیک موز پنکیک موز یکی از انواع پنکیک های بسیار خوشمزه و پر طرفدار در سراسر جهان است که می توانید …

طرز تهیه کباب شیشلیک مرحله به مرحله به روش پسران کریم

طرز تهیه کباب شیشلیک مرحله به مرحله به روش پسران کریم

طرز تهیه کباب شیشلیک شیشلیک، یکی از محبوب ترین انواع کباب های ایرانی است. به قدری این کباب لذیذ و خوشمزه است که …

طرز تهیه کوفته پسته مجلسی با سس مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه کوفته پسته مجلسی با سس مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه کوفته پسته کوفته پسته از غذاهای اصیل و قدیمی ایرانی است که با رسپی ها و مواد بسیار متنوعی درست می …

طرز تهیه خورش مرغ در فر

طرز تهیه مرغ در ظرف پیرکس در فر طرز تهیه مرغ تکه ای در فر طرز تهیه مرغ در فر اجاق گاز طرز تهیه مرغ در ظرف پیرکس در فر نی نی سایت طرز تهیه مرغ در فر برقی طرز تهیه مرغ تکه ای در فر نی نی سایت طرز تهیه مرغ در فر بدون فویل جلوگیری از خشک شدن مرغ در فر

خورش مرغ در فر یکی از انواع غذاهای سالم و رژیمی است که معمولا با زرشک پلو سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش مرغ در فر در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه و ران مرغ۸۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
آب لیمو ترش تازه۳ قاشق غذاخوری
زعفران دم کردهبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش مرغ در فر

مرحله اول

برای تهیه خورش مرغ در فر به روش ساده در ابتدای کار فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا به خوبی گرم شود. در ادامه فلفل دلمه ای و پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و پیاز را درون تابه می ریزیم.

مرحله دوم

حالا مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و تابه را روی حرارت متوسط می گذاریم. در ادامه پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس فلفل دلمه ای را به تابه اضافه کرده و در حد رفع بوی خامی آنرا تفت می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله درون یک ظرف مناسب مخلوط پیاز و فلفل دلمه ای را ریخته، سپس تکه های سینه و ران مرغ را درون ظرف روی سبزیجات می چینیم. حالا مقداری نمک و فلفل سیاه روی تکه های سینه و ران مرغ می ریزیم.

مرحله چهارم

در ادامه ظرف را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم تکه های مرغ به مدت ۳ ساعت درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند. پس از گذشت ۳۰ دقیقه زعفران دم کرده را به صورت پخش روی تکه های مرغ می ریزیم.

مرحله پنجم

پس از گذشت ۱ ساعت آب لیمو ترش تازه را به ظرف حاوی تکه های مرغ اضافه کرده و آنها را درون ظرف بر می گردانیم، سپس اجازه می دهیم سینه و ران مرغ درون فر بمانند تا کاملا پخته و روی آنها طلایی و خوشرنگ شود.

مرحله ششم

زمانی که گوشت تکه های مرغ کاملا پخته و روی آنها طلایی شد، ظرف را از فر خارج می کنیم. در نهایت تکه های مرغ را درون ظرف مورد نظرمان منتقل می کنیم، سپس به همراه زرشک پلو و ماست سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 4 تیر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.