طرز تهیه حلوای سارای خوشمزه ترکیه ای مرحله به مرحله
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که دارای دستورهای بسیار متنوعی …
طرز تهیه پاستا پستو رستورانی و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه پاستا پستو پاستا پستو یکی از غذاهای خوشمزه ایتالیایی است که طعم و عطر بی نظیری دارد و به روشهای مختلفی …
طرز تهیه حلوا بوتیکی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه حلوا بوتیکی حلوا بوتیکی یکی از انواع حلواهای خوشمزه و بین المللی است که معمولا برای افطار ماه مبارک رمضان، مجالس …
طرز تهیه حلوای سارای
حلوای سارای یکی از انواع حلواهای خوشمزه و محبوب است که اصالت آن به کشور ترکیه مربوط می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای سارای در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم حلوای سارای | |
آرد | ۴٫۵ لیوان |
کره یا مارگارین | ۲۵۰ گرم |
پودر قند | ۲ لیوان |
طرز تهیه حلوای سارای
مرحله اول
برای تهیه حلوای سارای به روش ترکیه ای در ابتدای کار یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و آرد را درون آن الک می کنیم. در ادامه آرد را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود.
مرحله دوم
پس از گذشت این مدت یک تابه جداگانه روی حرارت ملایم گذاشته و کره را به آن می افزاییم تا کره ذوب شود. در ادامه تابه حاوی آرد را از روی حرارت برداشته، سپس آرد را درون تابه حاوی کره الک می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله پودر قند را درون تابه الک کرده و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس مواد آردی را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت می دهیم تا به خورد هم بروند. پس از گذشت این زمان تابه را از روی حرارت بر می داریم.
مرحله چهارم
حالا درون یک قالب مناسب را با کاغذ روغنی می پوشانیم و حلوا را درون آن ریخته و کاملا صاف می کنیم. در ادامه اجازه می دهیم دمای حلوا با دمای محیط هماهنگ شود، سپس قالب را درون یخچال می گذاریم.
مرحله پنجم
در این مرحله اجازه می دهیم حلوا به مدت ۳ تا ۴ ساعت درون یخچال بماند و استراحت کند تا کاملا سفت شود. پس از گذشت این زمان حلوا را از یخچال خارج کرده، سپس آنرا به اندازه و فرم دلخواه برش می زنیم.
مرحله ششم
در ادامه برای شکیل تر شدن حلوا، یک طرف آنها را درون شکلات آب شده فرو برده و با پودر پسته یا فندق تزیین می کنیم. در نهایت اجازه می دهیم شکلات سفت شود، سپس به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- ghannadi.khoonegi