طرز تهیه حلوای بیسکویتی مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه حلوای بیسکویتی
حلوای بیسکویتی یکی از انواع حلواهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای بیسکویتی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم حلوای بیسکویتی | |
بیسکویت پتی بور | ۲ پیمانه |
کره | ۳۰ گرم |
روغن مایع | ¾ پیمانه |
مواد لازم برای شهد حلوا | |
شیر | ۲ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
پودر هل | ¼ قاشق چایخوری |
گلاب | ¼ پیمانه |
زعفران دم کرده | به مقدار کافی |
طرز تهیه حلوای بیسکویتی
مرحله اول
برای تهیه حلوای بیسکویتی خوشمزه در ابتدای کار شهد حلوا را آماده می کنیم، برای این منظور شیر را به همراه شکر، پودر هل، گلاب و زعفران دم کرده درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم.
مرحله دوم
حالا اجازه می دهیم ذرات شکر درون شیر حل شده، سپس قابلمه را از روی حرارت بر می داریم. توجه داشته باشید نیازی به جوشیدن و غلیظ شدن شهد نیست، در حد حل شدن ذرات شکر و ترکیب شدن مواد کفایت می کند.
مرحله سوم
در این مرحله بیسکویت پتی بور را درون غذاساز ریخته، سپس به خوبی میکس می کنیم تا کاملا پودر و آسیاب شود. در ادامه بیسکویت پودر شده را درون یک تابه مناسب الک کرده و تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله چهارم
حالا بیسکویت را به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم، سپس مخلوط کره و روغن مایع را به تابه اضافه می کنیم و مجددا به مدت ۵ دقیقه دیگر تفت می دهیم. در حین تفت دادن بیسکویت را به صورت مداوم هم بزنید تا نسوزد.
مرحله پنجم
در این مرحله شهد را به آرامی به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا شهد به خورد بیسکویت برود. حالا حلوا را به صورت گهواره درون تابه جمع می کنیم، سپس اجازه می دهیم کمی از دمای حلوا کاسته شود.
مرحله ششم
در ادامه حلوا را درون قیف ماسوره ای با سر ماسوره دلخواه می ریزیم و درون ظرف مورد نظرمان پایپ می کنیم. در نهایت حلوا را با پودر پسته و گل سرخ تزیین کرده، سپس به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- saeedeh.kh63