طرز تهیه خورش سبزیجات خوشمزه و رژیمی مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش سبزیجات

طرز تهیه خورش سبزیجات , دستور پخت خورش سبزیجات

خورش سبزیجات یکی از انواع خورش های خوشمزه و ایرانی است که برای افراد گیاه خوار بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش سبزیجات در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز۲ عدد
هویج۳ عدد
لوبیا سبز۱ پیمانه
نخود فرنگی½ پیمانه
گوجه فرنگی۲ عدد
بامیه۱ پیمانه
قارچ۱ پیمانه
سیب زمینی۵ عدد کوچک
سیر۴ حبه
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
آبغوره۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و پودر دارچینبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش سبزیجات

مرحله اول

برای تهیه خورش سبزیجات خوشمزه در ابتدای کار پوست هویج را جدا کرده و پس از شستن به همراه لوبیا سبز به صورت درشت خرد می کنیم. در ادامه ۱ عدد پیاز را به صورت نگیی ریز خرد کرده و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا مقداری روغن مایع به قابلمه اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس کمی تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه مقداری فلفل سیاه، زردچوبه و پودر دارچین به قابلمه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم.

مرحله سوم

زمانی که بوی خامی ادویه ها از بین رفت، هویج را به همراه لوبیا سبز و نخود فرنگی به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم. حالا رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا رب گوجه فرنگی کاملا سرخ شود.

مرحله چهارم

در ادامه ۲ لیوان آب به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم سبزیجات درون قابلمه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون آب جوش بمانند تا نیم پز شوند. پس از گذشت این زمان پوست سیب زمینی را جدا کرده و می شوییم، سپس به همراه پیاز به صورت درشت خرد می کنیم.

مرحله پنجم

حالا سیر را به صورت خلالی خرد کرده و به همراه پیاز و سیب زمینی خرد شده به قابلمه اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم مجددا سبزیجات درون قابلمه به مدت ۱۵ دقیقه بپزند. در صورتی که آب درون قابلمه نسبت به مواد کم بود به آن اضافه کنید.

مرحله ششم

پس از گذشت این زمان قارچ را به همراه گوجه فرنگی، بامیه، آبغوره و مقداری نمک به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس اجازه می دهیم خورش سبزیجات به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت بجوشد تا سبزیجات کاملا پخته و نرم شوند.

مرحله هفتم

پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس خورش سبزیجات را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در نهایت خورش سبزیجات را به همراه پلو زعفرانی، سماق، لیمو ترش تازه و پیاز سرو می کنیم. نوش جان.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در جمعه 17 تیر 1401

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.