طرز تهیه خورش هویج

طرز تهیه خورش هویج با لپه طرز تهیه خورش هویج با مرغ طرز تهیه خورش هویج بدون آلو طرز تهیه خورش هویج با گوشت گوسفندی طرز تهیه خورش هویج با آلو طرز تهیه خورش هویج دونفره طرز تهیه خورش هویج بدون گوشت طرز تهیه خورش هویج با لوبیا قرمز

خورش هویج یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که مختص شهر تبریز می باشد و به دلخواه با گوشت قرمز یا گوشت مرغ درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش هویج در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه و ران مرغ۸۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
هویج۲ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه۱ قاشق غذاخوری
آلو بخارا (اختیاری)۵ عدد
آب جوش۱ لیوان
زعفران دم کردهبه مقدار کافی
نمک، فلفل سیاهبه مقدار کافی
پودر دارچین و زردچوبهبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش هویج

مرحله اول

برای تهیه خورش هویج خوشمزه در ابتدای کار پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع به قابلمه می افزاییم و بلافاصله پیاز را درون قابلمه می ریزیم.

مرحله دوم

حالا زردچوبه را به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه تکه های سینه و ران مرغ را درون قابلمه می چینیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا دو طرف سینه و ران مرغ کاملا سرخ و طلایی شوند.

مرحله سوم

در ادامه آب جوش را به قابلمه می افزاییم، سپس درب قابلمه را بسته و اجازه می دهیم تکه های گوشت مرغ کاملا پخته شوند. پس از گذشت ۲ ساعت، هویج را می شوییم و پوستش را کاملا جدا کرده و به صورت خلالی خرد می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری روغن مایع به تابه افزوده و اجازه می دهیم روغن به خوبی داغ شود. در ادامه هویج های خلالی را درون تابه ریخته و تفت می دهیم تا کمی سرخ و نرم شوند.

مرحله پنجم

حالا رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شده، سپس رنگ باز کند. در ادامه مقداری پودر دارچین، زعفران دم کرده، نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم.

مرحله ششم

زمانی که عطر ادویه ها آزاد شد، مخلوط هویج را به قابلمه می افزاییم، سپس به آرامی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه آلو بخارا را می شوییم، سپس درون قابلمه ریخته و اجازه می دهیم خورش جا بیفتد.

مرحله هفتم

در این مرحله ۵ دقیقه آخر پخت آب لیمو ترش تازه را به قابلمه اضافه کرده، سپس مخلوط می کنیم. پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و خورش هویج را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم.

مرحله هشتم

در نهایت خورش هویج را به همراه پلو زعفرانی و سالاد فصل سرو کنید. نوش جان. برای تهیه خورش هویج با گوشت قرمز، می توانید به جای استفاده از گوشت مرغ از ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم گوشت گوسفندی یا گوساله استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 16 خرداد 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.