طرز تهیه سالاد ارمنی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی مثل بیرون مرحله به مرحله
طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی مرغ سوخاری یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پر کالری بین المللی است که نسبت به ذائقه خود …
طرز تهیه خورش ترشی قورمه ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه خورش ترشی قورمه خورش ترشی قورمه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی کشورمان است که اصالت آن مربوط به شهر …
طرز تهیه حلوا میکادو رولی خوشمزه و شیک مرحله به مرحله
طرز تهیه حلوا میکادو رولی حلوا رولی یا حلوای میکادو یکی از انواع حلواهای شیک و ساده ایرانی است که معمولا برای مجالس …
طرز تهیه سالاد ارمنی
سالاد ارمنی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و رژیمی است که با ترکیبات ساده درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد ارمنی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
ریحان | ۳۰ گرم |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
خیار | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
جعفری | ۳۰ گرم |
شوید | ۳۰ گرم |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد کوچک |
مواد لازم سس | |
روغن زیتون | ½ فنجان |
آب لیمو ترش تازه | ۴ قاشق غذاخوری |
گردو | ۵ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه سالاد ارمنی
مرحله اول
برای تهیه سالاد ارمنی رژیمی در ابتدای کار ریحان، جعفری و شوید را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شود. حالا سبزیجات معطر را به صورت ریز خرد کرده و درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله گوجه فرنگی و خیار را شسته و خیار را به صورت حلقه ای نازک خرد می کنیم، سپس گوجه فرنگی را به همراه پیاز به صورت نگینی خرد می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای را شسته و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
مرحله سوم
حالا خیار را به همراه گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و پیاز به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه سس سالاد را درست می کنیم، برای این منظور مغز گردو را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
مرحله چهارم
در ادامه مغز گردو را به همراه روغن زیتون و آب لیمو ترش تازه درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس هم می زنیم تا مواد یکدست شوند. حالا سس بدست آمده را به کاسه حاوی مواد سالاد اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله سالاد را با قاشق مخلوط کرده تا سس به خورد مواد سالاد برود. حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت درون یخچال بماند تا مزه ها با هم ترکیب شوند.
مرحله ششم
پس از گذشت این زمان سالاد را از یخچال خارج کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا سس ته نشین شده مجددا با مواد مخلوط شود. در نهایت سالاد ارمنی را به دلخواه تزیین کرده و به همراه غذا سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- doonyafood