طرز تهیه حلوا خرمایی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه حلوا خرمایی
حلوا خرمایی یکی از انواع حلوای های خوشمزه و مقوی است که به روش های مختلف درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوا خرمایی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم حلوا خرمایی | |
خرما | ۵۰۰ گرم |
آب جوش | ¾ پیمانه |
آرد گندم یا آرد سنگک | ۲۵۰ گرم |
روغن مایع | ۱۵۰ گرم |
کره | ۵۰ گرم |
گلاب | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر دارچین | ۴ قاشق مرباخوری |
طرز تهیه حلوا خرمایی
مرحله اول
برای تهیه حلوا خرمایی خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم در فضای آشپزخانه بماند تا کاملا نرم شود. در ادامه پوست و هسته خرماها را جدا کرده و درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
حالا آب جوش را به کاسه حاوی خرما اضافه کرده و اجازه می دهیم خرما به مدت ۵ دقیقه درون آب جوش بماند تا کاملا نرم شود. پس از گذشت این زمان خرما را با چنگال فشار می دهیم تا خرما کاملا له و پوره شود.
مرحله سوم
در این مرحله آرد گندم را درون یک تابه مناسب الک کرده و تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس آرد را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه به صورت مداوم هم زده و تفت می دهیم تا بدون تغییر رنگ دادن آرد، بوی خامی آن از بین برود.
مرحله چهارم
پس از گذشت این زمان تابه را از روی حرارت برداشته، سپس آرد را الک کرده و مجددا به تابه بر می گردانیم. در ادامه کره به دمای محیط رسیده را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا کره کاملا ذوب شود.
مرحله پنجم
در این مرحله روغن را کنترل شده به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا غلظت اولیه حلوا همانند حلوا شل باشد. توجه داشته باشید بسته به جنس و آبخور متفاوت آردها ممکن است مقدار روغن زیاد یا کم باشد.
مرحله ششم
حالا پودر دارچین و گلاب را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس بلافاصله تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه پوره خرما را به تابه اضافه کرده و با پشت قاشق مخلوط می کنیم تا مواد به خورد هم بروند.
مرحله هفتم
در این مرحله حلوا را درون تابه گهواره می کنیم تا حلوا درون تابه جمع شود. حالا حلوا را به صورت داغ درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به دلخواه با مقداری پودر پسته، پودر نارگیل و مغز گردو تزیین می کنیم.
مرحله هشتم
بنا بر سلیقه هر فر می توانیم درون یک قالب مناسب را با کیسه فریزر بپوشانیم، سپس حلوا را درون قالب ریخته و روی آنرا کاملا صاف کنیم. در نهایت روی حلوا را با کیسه فریزر می پوشانیم و درون یخچال می گذاریم. نوش جان.
- منبع :
- souzan_shariat