طرز تهیه سالاد عدس خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی مثل بیرون مرحله به مرحله
طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی مرغ سوخاری یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پر کالری بین المللی است که نسبت به ذائقه خود …
طرز تهیه میرزا قاسمی با کدو به روش شمالی مرحله به مرحله
طرز تهیه میرزا قاسمی با کدو میرزا قاسمی با کدو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی کشورمان است که بسیار سالم و …
طرز تهیه املت فرانسوی خوشمزه رستورانی مرحله به مرحله
طرز تهیه املت فرانسوی املت فرانسوی یکی از انواع صبحانه های شیک و خوشمزه کافه ای است که اصالت آن متعلق به کشور …
طرز تهیه سالاد عدس
سالاد عدس یکی از انواع سالادهای ساده و بین المللی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد عدس در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم سالاد عدس | |
عدس | ۱ پیمانه |
سیب زمینی | ۱ عدد بزرگ |
هویج | ۲ عدد |
خیارشور | ۴ عدد کوچک |
سس مایونز | ۲ قاشق غذاخوری |
ماست | ۳ قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی | ۱ عدد |
جعفری | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه سالاد عدس
مرحله اول
برای تهیه سالاد عدس خوشمزه در ابتدای کار عدس را شسته و درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه می دهیم عدس درون آب جوش بماند تا کاملا پخته شود.
مرحله دوم
در ادامه پوست سیب زمینی و هویج را جدا کرده و درون یک قابلمه حاوی آب قرار می دهیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته تا سیب زمینی و هویج کاملا مغز پخت شوند. حالا خیارشور را به صورت نگینی خرد می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله جعفری را شسته و به صورت ریز خرد می کنیم. زمانی که سیب زمینی و هویج کاملا پخته شدند، آنها را از قابلمه خارج کرده، سپس هردو را به صورت نگینی خرد می کنیم. در ادامه عدس پخته شده را آبکشی می کنیم.
مرحله چهارم
حالا عدس را به همراه سیب زمینی، هویج، خیارشور و جعفری درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه گوجه فرنگی را شسته و به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه می افزاییم.
مرحله پنجم
در ادامه ماست و سس را با هم مخلوط کرده و هم می زنیم تا بافت شان یکدست شود. حالا مخلوط سس را به کاسه اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد سالاد به سس آغشته شوند، سپس روی کاسه را با درپوش می پوشانیم.
مرحله ششم
در نهایت سالاد را به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا مزه ها با هم ترکیب شوند. پس از گذشت این زمان سالاد را از یخچال خارج کرده، سپس تزیین می کنیم و به همراه غذا سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- ashpazishokufeh