طرز تهیه حمیسه جگر ساده به روش جنوبی مرحله به مرحله

طرز تهیه حمیسه جگر ساده به روش جنوبی مرحله به مرحله

طرز تهیه حمیسه جگر حمیسه جگر یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه جنوب کشورمان است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه آش بادمجان خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه آش بادمجان خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه آش بادمجان آش ها از محبوب ترین خوراک ها نزد ایرانیان هستند.آش بادمجان، یکی از غذاهای محلی استان های همدان و …

طرز تهیه کوکوی پونه خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکوی پونه خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکوی پونه کوکوی پونه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای …

طرز تهیه جوجه کباب لری

طرز تهیه جوجه کباب لری , دستور پخت جوجه کباب لری

جوجه کباب لری یکی از انواع غذاهای سنتی لرستان است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه کباب لری در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه و ران مرغ۱ کیلو گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
فلفل دلمه ای½ فلفل دلمه ای
سس مایونز۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع۲ قاشق غذاخوری
پیازچه۱ قاشق غذاخوری
جعفری۱ قاشق غذاخوری
تره فرنگی۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زعفران دم کردهبه مقدار کافی

طرز تهیه جوجه کباب لری

مرحله اول

برای تهیه جوجه کباب لری خوشمزه ابتدای کار سینه و ران مرغ را به صورت مکعبی یکسان خرد می کنیم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه پیازچه را به همراه تره فرنگی و جعفری می شوییم و درون آبکش قرار می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله اجازه می دهیم آب اضافی سبزی های معطر خارج شود و روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ریز خرد می کنیم و به جوجه کباب اضافه می کنیم. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم و می شوییم.

مرحله سوم

حالا پیاز را به صورت خلالی خرد می کنیم، سپس به جوجه کباب اضافه می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای را می شوییم و به صورت درشت خرد می کنیم، سپس به همراه نمک، فلفل سیاه، سس مایونز و روغن مایع به جوجه کباب اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله جوجه ها را با مواد طعم دهنده ماساژ می دهیم تا مزه ها به خورد جوجه ها بروند. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۷ تا ۸ ساعت درون یخچال استراحت کند تا جوجه ها مزه دار شوند.

مرحله پنجم

حالا پس از گذشت این زمان جوجه های مزه دار شده را از یخچال خارج می کنیم، سپس زعفران دم کرده را به همراه آب لیمو ترش تازه به آن اضافه می کنیم و مجددا اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت درون یخچال استراحت کند.

مرحله ششم

در نهایت پس از گذشت این زمان جوجه ها را از یخچال خارج می کنیم و به سیخ می کنیم. در ادامه زغال ها را به صورت یکدست روشن می کنیم، سپس سیخ ها را روی منقل می چینیم و اجازه می دهیم جوجه کاملا مغز پخت شود. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 31 فروردین 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.