طرز تهیه املت فرانسوی خوشمزه رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه املت فرانسوی خوشمزه رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه املت فرانسوی املت فرانسوی یکی از انواع صبحانه های شیک و خوشمزه کافه ای است که اصالت آن متعلق به کشور …

طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله امروز می‌خواهیم در سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از این غذاهای محبوب و دوست‌داشتنی برویم؛ طرز تهیه …

طرز تهیه کوفته دال عدس، غذای جذاب و جدید ترکیه‌ای!

طرز تهیه کوفته دال عدس، غذای جذاب و جدید ترکیه‌ای!

طرز تهیه کوفته دال عدس کوفته دال عدس یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ و با اصالت ترکی است و بیشتر در …

طرز تهیه کدو پلو

طرز تهیه کدو پلو مجلسی طرز تهیه کدو پلو ساده طرز تهیه کدو پلو کته طرز تهیه کدو پلو حلوایی طرز تهیه کدو پلو با مرغ طرز تهیه کدو پلو مازندرانی طرز تهیه کدو پلو با نیمرو

کدو پلو یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کدو پلو در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کدو حلوایی۷۰۰ گرم
برنج۴ پیمانه
نمک و زردچوبهبه مقدار کافی
کره (اختیاری)۱۰۰ گرم

طرز تهیه کدو پلو

مرحله اول

برای تهیه کدو پلو مجلسی در ابتدای کار پوست کدو حلوایی را جدا می کنیم، سپس به صورت مکعبی خرد می کنیم. در ادامه برنج را می شوییم، سپس درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا زمانی که آب برنج جوش آمد، کدو حلوایی و نمک را درون قابلمه اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم برنج به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه درون آب جوش بماند تا پخته اولیه آن انجام شود. ۲ دقیقه آخر پخت برنج، زردچوبه را اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله پس از گذشت این مدت زمانی که اطراف برنج نرم و مغز آن کمی گیر داشت قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و برنج را آبکشی می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا ته دیگ دلخواهمان را درون قابلمه فیکس می کنیم، سپس کدو پلو را درون قابلمه می ریزیم. در ادامه کره را به صورت مکعبی خرد می کنیم و روی پلو قرار می دهیم، سپس درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم و روی قابلمه می گذاریم.

مرحله پنجم

در این مرحله روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار می دهیم، سپس قابلمه را روی شعله پخش کن می گذاریم. در ادامه اجازه می دهیم کدو پلو به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت روی حرارت بماند تا کاملا دم بکشد.

مرحله ششم

در نهایت پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت بر می داریم، سپس کدو پلو را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در آخر کدو پلو را نسبت به ذائقه خود به همراه بادمجان سرخ شده، ترشی ناز خاتون و نیمرو سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 21 فروردین 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.