طرز تهیه میرزا قاسمی به روش رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه میرزا قاسمی به روش رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه میرزا قاسمی میرزا قاسمی یکی از غذاهای بسیار محبوب و پر طرفدار ایرانی است که با بادمجان تهیه می شود. این …

طرز تهیه خورش ترشه واش خوشمزه به روش اصیل لنگرودی

طرز تهیه خورش ترشه واش خوشمزه به روش اصیل لنگرودی

طرز تهیه خورش ترشه واش خورش ترشه واش یکی از انواع خورش های خوشمزه و اصیل ایرانی است که اصالت آن متعلق به …

طرز تهیه شامی گیلانی به روش مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه شامی گیلانی به روش مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه شامی گیلانی شامی گیلانی یکی از انواع غذاهای خوشمزه استان گیلان است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه جوجه ترش

طرز تهیه جوجه ترش رستورانی طرز تهیه جوجه ترش تابه ای سبزی مخصوص جوجه ترش طرز تهیه جوجه کباب ترش فوق العاده طرز تهیه جوجه ترش? با رب انار و گردو طرز تهیه جوجه ترش خاور خانم طرز تهیه جوجه کباب ترش با رب انار طرز تهیه جوجه ترش گیلانی

جوجه ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که اصالتش متعلق به استان گیلان است. این غذای خوشمزه با ترکیبات بسیار متنوعی درست می شود و معمولا با سبزیجات معطر مخصوص خطه شمال درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه ترش مجلسی در ادامه با نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله مرغ۶۰۰ گرم
گردو۱۰۰ گرم
رب انار۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
سبزی معطر شمالی۱ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد بزرگ
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه جوجه ترش

مرحله اول

برای تهیه جوجه ترش ساده ابتدا فیله های مرغ را مانند جوجه کباب برش می زنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه گردو را درون آسیاب یا میکسر می ریزیم و به خوبی میکس می کنیم تا پودر شود.

مرحله دوم

در این مرحله گردوی سابیده شده را به همراه رب انار، زعفران دم کرده، آب لیمو ترش، روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل سیاه و سبزی معطر خرد شده به کاسه حاوی فیله های مرغ اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا مواد را خوب مخلوط می کنیم تا تکه های گوشت مرغ به مواد طعم دهنده آغشته شوند، سپس روی ظرف را سلفون می کشیم و به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا فیله های مرغ طعم دار شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه فیله ها طعم دار  شد، آنها را از یخچال خارج می کنیم. اگر بخواهیم جوجه ترش را به صورت ذغالی درست کنیم، فیله ها را به صورت یکدست به سیخ می کشیم، سپس منقل ذغال را به صورت یکدست با حرارت بسیار ملایم آماده می کنیم.

مرحله پنجم

پس از آماده ذغال سیخ ها را روی منقل می چینیم و اصلا باد نمیزنیم چون جوجه ترش خیلی حساس است و باید با حرارت بسیار ملایم کباب شود. اگر زیادی باد بزنیم مغز جوجه ها نمی پزد و روی آنها می سوزد.

مرحله ششم

در روش دیگر فیله ها را داخل سیخ چوبی می زنیم، سپس یک تابه تفلون یا چدن را با روغن کمی چرب می کنیم و جوجه ها را درون تابه می چینیم. در ادامه تابه را روی حرارت قرار داده و جوجه ها را با حرارت بسیار ملایم سرخ می کنیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه یک سمت جوجه ها سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در نهایت جوجه ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه کته و گوجه کبابی سرو می کنیم.

مرحله هشتم

در پایان به این نکته توجه داشته باشید که اگر سبزیجات معطر شمالی مثل چوچاق و خالواش نداشتید می توانید سبزیجات معطر دیگری مثل ریحان، جعفری، گشنیز و پونه را جایگزین کنید تا جوجه ترش عطر سبزیجات را داشته باشد.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 27 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.