آموزش طرز تهیه ته چین تک نفره قالبی مجلسی فینگرفودی در فر

آموزش طرز تهیه ته چین تک نفره قالبی مجلسی فینگرفودی در فر

طرز تهیه ته چین تک نفره قالبی ته چین یکی از انواع غذاهای مجلسی و شناخته شده ایرانی است که کمتر کسی را …

طرز تهیه آبگوشت دیزی سنتی خوشمزه و مجلسی در قابلمه

طرز تهیه آبگوشت دیزی سنتی خوشمزه و مجلسی در قابلمه

طرز تهیه آبگوشت آبگوشت که با نام دیزی هم شناخته می شود یکی از انواع غذاهای معروف و سنتی ایرانی است که در …

آموزش طرز تهیه پنکیک موز خوشمزه و مجلسی با شیر و بدون شیر

آموزش طرز تهیه پنکیک موز خوشمزه و مجلسی با شیر و بدون شیر

طرز تهیه پنکیک موز پنکیک موز یکی از انواع پنکیک های بسیار خوشمزه و پر طرفدار در سراسر جهان است که می توانید …

طرز تهیه جوجه ترش

طرز تهیه جوجه ترش با سس اناری سبزی مخصوص جوجه ترش جوجه کباب ترش سوران طرز تهیه جوجه کباب فسنجانی جوجه ترش بهونه جوجه ترش کاله خورش جوجه ترش

جوجه ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که اصالتش متعلق به استان گیلان است، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله مرغ۶۰۰ گرم
گردو۱۰۰ گرم
رب انار۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
سبزی معطر شمالی۱ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد بزرگ
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور تهیه جوجه ترش

مرحله اول

ابتدا فیله های مرغ را مانند جوجه کباب برش می زنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه گردوی سابیده شده را به همراه رب انار، زعفران دم کرده، آب لیمو ترش، روغن زیتون ، مقداری نمک و فلفل سیاه و سبزی معطر خرد شده به کاسه حاوی فیله های مرغ اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا مواد را خوب مخلوط می کنیم تا گوشت مرغ طعم دار شود. سپس روی ظرف را سلفون می کشیم و به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا فیله های مرغ طعم دار شود. پس از اینکه فیله ها طعم دار  شد، آنها را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله سوم

اگر بخواهیم جوجه ترش را به صورت ذغالی درست کنیم، فیله ها را به سیخ می کشیم و پس از اماده ذغال روی منقل می چینیم و اصلا باد نمیزنیم چون جوجه ترش خیلی حساس است و باید با حرارت بسیار ملایم کباب شود.

مرحله چهارم

اگر زیادی باد بزنیم مغز جوجه ها نمی پزد و روی ان می سوزد. در روش دیگر فیله ها را داخل سیخ چوبی می زنیم، سپس یک تابه تفلون یا چدن را با روغن کمی چرب می کنیم و جوجه ها را با حرارت بسیار ملایم سرخ می کنیم.

مرحله پنجم

در اخر جوجه ها را به همراه برنج کته شده سرو می کنیم. اگر سبزیجات معطر شمالی مثل چوچاق و خالواش نداشتید می توانید سبزیجات معطر دیگری مثل ریحانف جعفریف گشنیز و پونه را جایگزین کنید تا جوجه ترش عطر سبزیجات را داشته باشد.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 3 خرداد 1399
  • منبع :
  • تصویر از اینستاگرام ashpazi.samin
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.