طرز تهیه آش ماش

طرز تهیه آش ماش کرمان اصفهانی شمالی برای سرماخوردگی با گوشت چرخ کرده لری طرز تهیه ی اش ماش یزدی گرگانی xvc jidi Ha lha

آش ماش یکی از انواع آش های بسیار خوشمزه و سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف کشورمان با روش های بسیار متنوعی پخته می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش ماش در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

️مواد لازم برای ۴ نفر
ماش۱ پیمانه
برنجنصف پیمانه
جو پرکنصف پیمانه
گوشت گوسفندی۲۵۰ گرم
سبزی آش۱٫۵ پیمانه
پیاز۱ عدد متوسط
پیاز داغ و نعناع داغنصف پیمانه
کشکنصف پیمانه
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
روغن مایع و زردچوبهبه اندازه کافی

دستور پخت آش ماش

مرحله اول

ابتدا ماش را در یک کاسه آب می خیسانیم و اجازه می دهیم به مدت ۶ ساعت استراحت کند تا نفخ ان گرفته شود. برای شروع آشپزی پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن مایع داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و خوب تفت می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله کمی زردچوبه اضافه می کنیم و پس از یک دقیقه تفت دادن گوشت را به قابلمه اضافه می کنیم و گوشت را هم کمی تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند سپس ۶ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت به مدت یک ساعت بپزد.

مرحله سوم

در این مرحله قابلمه ای که برای پخت آش در نظر گرفته ایم را روی حرارت قرار می دهیم و تا نیمه آنرا آب پر می کنیم سپس جو پرک را اضافه کرده و اجازه می دهیم به مدت یک ساعت بپزدو لعاب بیندازد. در ادامه سبزی آشی را به صورت درشت خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

زمانی که جو پرک لعاب انداخت ماش را آبکش می کنیم و به جو پرک اضافه می کنیم. سپس اجازه می دهیم ماش هم به مدت یک ساعت روی حرارت بماند و به خوبی بپزد. هر چند دقیقه یک بار جو پرک و ماش را هم می زنیم تا ته نگیرند.

مرحله پنجم

پس از اینکه ماش هم به خوبی پخت برنج را می شوییم و به قابلمه اضافه می کنیم. پس از اینکه گوشت مغز پخت شد انرا از قابلمه خارج می کنیم و به صورت ریش ریش خرد می کنیم، سپس به همراه آب گوشت به قابلمه اصلی آش اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله نصف پیاز داغ را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه و سبزی آش اضافه می کنیم و دیگر درب قابلمه را نمی گذاریم زیرا سبزی آش بد رنگ می شود. حالا باید اجازه دهیم تا آش جا بیفتد و به غلظت مورد نظرمان برسد.

مرحله هفتم

حدودا ۴۵ دقیقه بعد آش ما آماده می شود. پس از اینکه آش جا افتاد و غلظت خوبی داشت حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم، سپس آش ماش را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه پیاز داغ، نعناع داغ و کشک تزیین کرده و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 25 مرداد 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.