طرز تهیه آبگوشت قنبید خوشمزه و سنتی مرحله به مرحله
طرز تهیه شامی کباب خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه شامی کباب شامی کباب یا کتلت گوشت از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که با ترکیب های متنوعی درست می …
طرز تهیه کشمش پلو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه کشمش پلو کشمش پلو یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبات بسیار متنوعی درست می شود، …
طرز تهیه قیمه لا پلو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه قیمه لا پلو قیمه لا پلو همان خورش قیمه محبوب و پلو است که به صورت مخلوط مانند قاطی پلو درست …
طرز تهیه آبگوشت قنبید
آبگوشت قنبید یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر قم می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آبگوشت قنبید در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت آبگوشتی | ۵۰۰ گرم |
نخود | ½ پیمانه |
لوبیا سفید | ½ پیمانه |
گندم | ۱ فنجان کوچک |
کلم سنگی | ۳ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
نمک و زردچوبه | به مقدار کافی |
طرز تهیه آبگوشت قنبید
مرحله اول
برای تهیه آبگوشت قنبید خوشمزه ابتدای کار لوبیا سفید، نخود و گندم را می شوییم تا گرد و غبارشان شسته شود، سپس حبوبات را درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم و اجازه می دهیم به مدت ۱ شب درون آب بمانند تا خیس بخورند.
مرحله دوم
حالا برای این که نفخ نخود و لوبیا سفید بهتر گرفته شود در طی این زمان آب آن ها را چند مرتبه عوض می کنیم. در ادامه گوشت را درون زود پز قرار می دهیم، سپس پوست پیاز را جدا می کنیم و می شوییم.
مرحله سوم
در این مرحله پیاز را به صورت کامل به گوشت اضافه می کنیم. در ادامه حبوبات را درون آبکش می ریزیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش کاملا خارج شود، سپس کلم سنگی ها را می شوییم و پوست آن ها را جدا می کنیم.
مرحله چهارم
حالا کلم سنگی را به صورت درشت خرد می کنیم، سپس به گوشت اضافه می کنیم. در ادامه نمک و زردچوبه را به مواد آبگوشت اضافه می کنیم، سپس به اندازه کافی روی مواد آب می ریزیم و درب زود پز را می بندیم.
مرحله پنجم
در این مرحله زود پز را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آبگوشت قنبید جوش بیاید. در ادامه زمانی که آبگوشت جوش آمد حرارت را ملایم می کنیم و اجازه می دهیم مواد آبگوشت درون آب جوش بماند تا کاملا پخته شود.
مرحله ششم
در نهایت زمانی که آبگوشت جا افتاد حرارت را خاموش می کنیم، سپس آبگوشت قنبید را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در آخر آبگوشت قنبید را به همراه نان تازه و ترشی سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- chefneginn