طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون در این مطلب از سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از خورش‌های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی، خورش …

طرز تهیه پلو مخلوط با تن ماهی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه پلو مخلوط با تن ماهی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه پلو مخلوط با تن ماهی پلو مخلوط با تن ماهی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده است که با رسپی …

طرز تهیه خورش کدو حلوایی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش کدو حلوایی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش کدو حلوایی خورش کدو حلوایی یکی از خورش های خاص و خوشمزه ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست …

طرز تهیه خورش گوجه سبز

طرز تهیه خورش الوچه خوراک گوجه سبز خورشت آلو خورشت الوچه چاشنی گوجه سبز

خورش گوجه سبز یکی از خورش های خاص و خوشمزه ایرانی است که معمولا در فصل بهار درست می شود. این خورش خوشمزه طعمی ترش دارد و به همین دلیل برای کسانی که عاشق غذاهای ترش مزه هستند، یک گزینه بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش گوجه سبز در ادامه با نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی یا مرغ۴۰۰ گرم
گوجه سبز۵۰۰ گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
نعناع۱۰۰ گرم
جعفری۴۰۰ گرم
زعفران۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن و زردچوبهبه مقدار کافی

طرز تهیه خورشت گوجه سبز

مرحله اول

برای تهیه خورش گوجه سبز مجلسی ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با کمی روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا جایی که پیاز سبک و کاراملی شود. در ادامه مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر به همراه پیاز تفت می دهیم تا یکدست شوند.

مرحله دوم

حالا گوشت را مانند خورش قورمه سبزی به صورت قورمه ای خرد می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم. زعفران هم اضافه می کنیم و گوشت را خوب تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند. حالا چند لیوان آب جوش اضافه می کنیم و به سراغ سبزی می رویم.

مرحله سوم

سبزی را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم، سپس به صورت جداگانه در یک تابه با کمی روغن تفت می دهیم تا سرخ شود. حالا سبزی را هم به قابلمه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا گوشت و سبزی بپزند و خورش جا بیفتد.

مرحله چهارم

پس از اینکه آب خورش کم شد و روغن انداخت در ۳۰ دقیقه پایانی گوجه سبز را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به خورش اضافه می کنیم. حالا صبر می کنیم تا خورش آبش کمتر شود و روغن بیندازد سپس به همراه برنج سرو می کنیم.

نکات طرز تهیه خورش گوجه سبز

طرز تهیه خورش گوجه سبز با مرغ

اگر مثل ما بخواهید این خورش را با گوشت مرغ درست کنید برای ۴ نفر باید ۴ تا تکه ران یا سینه مرغ اضافه کنید. روش پخت خورش تفاوتی ندارد فقط زمانی سرخ کردن مرغ ها حواس تان باشد تمام قسمت های مرغ را سرخ کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 8 خرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.