طرز تهیه خورش گوجه سبز

طرز تهیه خورش الوچه خوراک گوجه سبز خورشت آلو خورشت الوچه چاشنی گوجه سبز

خورش گوجه سبز یکی از خورش های خاص و خوشمزه ایرانی است که در فصل بهار درست می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با نکته چی همراه باشید.

همچنین ببینید : آموزش دستور پخت و طرز تهیه خورش ریواس با مرغ و گوشت

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی۴۰۰ گرم
گوجه سبز۵۰۰ گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
نعناع۱۰۰ گرم
جعفری۴۰۰ گرم
زعفران۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن و زردچوبهبه مقدار کافی

دستور پخت خورشت گوجه سبز

مرحله اول

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با کمی روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا جایی که پیاز سبک و کاراملی شود. در ادامه مقدار زردچوه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر به همراه پیاز تفت می دهیم تا یکدست شوند.

مرحله دوم

حالا گوشت را مانند خورش قورمه سبزی به صورت قورمه ای خرد می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم. زعفران هم اضافه می کنیم و گوشت را خوب تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند. حالا چند لیوان آب جوش اضافه می کنیم و به سراغ سبزی می رویم.

مرحله سوم

سبزی را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم، سپس به صورت جداگانه در یک تابه با کمی روغن تفت می دهیم تا سرخ شود. حالا سبزی را هم به قابلمه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا گوشت و سبزی بپزند و خورش جا بیفتد.

مرحله چهارم

پس از اینکه آب خورش کم شد و روغن انداخت در ۳۰ دقیقه پایانی گوجه سبز را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به خورش اضافه می کنیم. حالا صبر می کنیم تا خورش آبش کمتر شود و روغن بیندازد سپس به همراه برنج سرو می کنیم.

نکات تهیه خورش گوجه سبز

خورش گوجه سبز با مرغ

اگر مثل ما بخواهید این خورش را با گوشت مرغ درست کنید برای ۴ نفر باید ۴ تا تکه ران یا سینه اضافه کنید. روش پخت خورش تفاوتی ندارد فقط زمانی سرخ کردن مرغ ها حواس تان باید تمام قسمت های مرغ را سرخ کنید.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.