طرز تهیه آلبالو پلو خوشمزه و مخصوص شیرازی به روش رستورانی

طرز تهیه آلبالو پلو خوشمزه و مخصوص شیرازی به روش رستورانی

طرز تهیه آلبالو پلو آلبالو پلو یکی از انواع غذاهای معروف و خوشمزه ایرانی است که در فصل آلبالو بیشتر پخته می شود، …

طرز تهیه کوکوی تره خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکوی تره خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکوی تره کوکوی تره یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای …

طرز تهیه کباب کوبیده به روش ساده و خوشمزه بروجردی

طرز تهیه کباب کوبیده به روش ساده و خوشمزه بروجردی

طرز تهیه کباب کوبیده بعضی از غذاها به شکلی جدانشدنی، بخشی از فرهنگ و نوستالژی ملت‌ها می‌شوند. کباب‌کوبیده یکی از آن‌هاست. کافی است …

طرز تهیه حلیم گندم

طرز تهیه حلیم گندم با گوشت گوسفندی با مرغ سریع بدون گوشت کشدارکرمانی خوزستان نذری ماه رمضان با گوشت گوساله با لوبیا سفید

حلیم گندم یکی از صبحانه های سنتی و خوشمزه ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد و به صورت نذری هم پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گندم پوست کنده۲۵۰ گرم
گوشت گوسفندی۴۰۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
چوب دارچین۱ تکه
زردچوبهنصف قاشق چایخوری
دارچین و نمکبه مقدار کافی
روغن یا کرهبرای تزیین

دستور پخت حلیم گندم

مرحله اول

حلیم خانگی را می توانید با بلغور گندم یا گندم پوست کنده به انتخاب خود درست کنید. حلیم با یلغور گندم سریع تر آماده می شود ولی اگر از گندم کامل پوست کنده استفاده کنید حلیم شما کشدار تر و دارای لعاب بیشتری خواهد بود.

مرحله دوم

ابتدا گندم را می شوییم و تمیز می کنیم، سپس داخل یک ظرف مناسب گندم را یک شب می خیسانیم تا نرم شود. برای شروع آشپزی ابتدا گوشت را به همراه ۳ لیوان آب، چوب دارچین، پیاز و زردچوبه داخل یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله سوم

زمانی که یک لیوان از آب گوشت باقیمانده بود قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و پس از اینکه گوشت سرد شد آنرا ریش ریش می کنیم و کنار می گذاریم. آب گوشت را هم با یک پرچه تمیز یا توری تمیز صاف می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

حالا گندم را آبکشی می کنیم و داخل قابلمه پخت حلیم می ریزیم. حالا دو برابر حجم گندم آب اضافه می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید. پس از جوش آمدن آب کف روی آب را با کفگیر می گیریم و دور می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم گندم با حرارت ملایم بپزد و لعاب بیندازد. پس از اینکه گندم پخت آنرا داخل میکسر یا غذاسز می ریزیم و میکس می کنیم. حالا گندم میکس شده را مجددا به قابلمه بر می گردانیم.

مرحله ششم

در ادامه آب گوشت و گوشت ریش ریش شده را اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را کمی می کنیم و مداوم با یک قاشق چوبی حلیم را به صورت رفت و برگشتی هم می زنیم تا ته نگیرد. حالا نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

اگر می خواهید حلیم را با شکر مصرف کنید نمک کمتری بریزید. هم زدن حلیم را تا جایی که حلیم کشدار و غلیظ شود ادامه می دهیم. در اخر حلیم اماده شده را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و با دارچین، کنجد و روغن تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 23 اردیبهشت 1399
  • منبع :
  • تصویر از اینستاگرام rahelehsafari
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.