طرز تهیه عدسی بلغور خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه عدسی بلغور خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه عدسی بلغور عدسی بلغور یک غذای خوشمزه و اصیل ایرانی است که اصالت آن به شهرهای مرکزی ایران برمی‌گردد، این غذای …

طرز تهیه قلیه ربنیک؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای محلی

طرز تهیه قلیه ربنیک؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای محلی

طرز تهیه قلیه ربنیک یکی از دستورات پخت که شاید کمتر در میان صفحات کتاب‌های آشپزی به چشم بخورد، قلیه ربنیک است. این …

طرز تهیه کوفته سبزی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کوفته سبزی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کوفته سبزی ساده کوفته سبزی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای …

طرز تهیه حلیم گندم

طرز تهیه حلیم گندم با گوشت گوسفندی با مرغ سریع بدون گوشت کشدارکرمانی خوزستان نذری ماه رمضان با گوشت گوساله با لوبیا سفید

حلیم گندم یکی از صبحانه های سنتی و خوشمزه ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد و به صورت نذری هم پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلیم گندم نذری در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گندم پوست کنده۲۵۰ گرم
گوشت گوسفندی۴۰۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
چوب دارچین۱ تکه
زردچوبهنصف قاشق چایخوری
دارچین و نمکبه مقدار کافی
روغن یا کرهبرای تزیین

طرز تهیه حلیم گندم

مرحله اول

حلیم خانگی را می توانید با بلغور گندم یا گندم پوست کنده به انتخاب خود درست کنید. حلیم با یلغور گندم سریع تر آماده می شود ولی اگر از گندم کامل پوست کنده استفاده کنید حلیم شما کشدار تر و دارای لعاب بیشتری خواهد بود.

مرحله دوم

ابتدا گندم را می شوییم و تمیز می کنیم، سپس داخل یک ظرف مناسب گندم را یک شب می خیسانیم تا نرم شود. برای شروع آشپزی ابتدا گوشت را به همراه ۳ لیوان آب، چوب دارچین، پیاز و زردچوبه داخل یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله سوم

زمانی که یک لیوان از آب گوشت باقیمانده بود قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و پس از اینکه گوشت سرد شد آنرا ریش ریش می کنیم و کنار می گذاریم. آب گوشت را هم با یک پرچه تمیز یا توری تمیز صاف می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

حالا گندم را آبکشی می کنیم و داخل قابلمه پخت حلیم می ریزیم. حالا دو برابر حجم گندم آب اضافه می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید. پس از جوش آمدن آب کف روی آب را با کفگیر می گیریم و دور می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم گندم با حرارت ملایم بپزد و لعاب بیندازد. پس از اینکه گندم پخت آنرا داخل میکسر یا غذاسز می ریزیم و میکس می کنیم. حالا گندم میکس شده را مجددا به قابلمه بر می گردانیم.

مرحله ششم

در ادامه آب گوشت و گوشت ریش ریش شده را اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را کمی می کنیم و مداوم با یک قاشق چوبی حلیم را به صورت رفت و برگشتی هم می زنیم تا ته نگیرد. حالا نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

اگر می خواهید حلیم را با شکر مصرف کنید نمک کمتری بریزید. هم زدن حلیم را تا جایی که حلیم کشدار و غلیظ شود ادامه می دهیم. در اخر حلیم اماده شده را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و با دارچین، کنجد و روغن تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 22 آبان 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.