طرز تهیه شیر برنج

طرز تهیه شیر برنج زعفرانی دزفولی با عسل ماه رمضان افغانی برای 10 نفر با خامه با آرد برنج

شیر برنج یکی از غذاهای سبک و بسیار مقوی ایرانی است که می توانید آنرا به عنوان دسر هم سرو کنید، برای مشاهده این آموزش آشپزی ایرانی در ادامه با نکته چی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه شله زرد فوری و خوشمزه برای ۴ نفر به روش نذری

مواد لازم برای ۲ نفر
برنج نیم دانه۱ پیمانه
شیر پرچرب۱ لیتر
گلاب۲ قاشق غذاخوری
شکر۱٫۵ پیمانه
خامه۲ قاشق غذاخوری
هل۱ قاشق چایخوری
نمک½ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت شیر برنج

مرحله اول

بهتر است برنج را از شب قبل بخیسانیم تا به خوبی نرم شود. برای شروع برنج را به همراه ۲ پیمانه آب و نصف قاشق چای خوری نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا برنج به خوبی بپزد تا حدی که از هم باز شود.

مرحله دوم

سپس شیر را به برنج اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا شیر زودتر به جوش بیاید. پس از اینکه شیر به جوش آمد، شکر را به همراه پودر هل اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس حرارت را ملایم می کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه شکر حل شد طعم شیربرنج را می چشیم و در صوتر تمایل مقدار بیشتری شکر اضافه می کنیم. حالا صبر می کنیم تا شیر برنج به غلظت کافی برسد و به خوبی جا بیفتد، سپس زعفران دم کرده را به همراه خامه و گلاب را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

مواد را مخلوط می کنیم و زمانی که شیر برنج جا افتاد آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم. در پایان شیر برنج را به صورت داغ در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه مواد دلخواه مثل پودر پسته، گل محمدی و … تزیین کرده و سرو می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.