طرز تهیه شیر برنج خامه ای زعفرانی خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه عدسی بلغور خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه عدسی بلغور عدسی بلغور یک غذای خوشمزه و اصیل ایرانی است که اصالت آن به شهرهای مرکزی ایران برمیگردد، این غذای …
طرز تهیه فیله مرغ سوخاری به روش رستورانی مرحله به مرحله
طرز تهیه فیله مرغ سوخاری فیله مرغ سوخاری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بین المللی است که طرفدارهای زیادی در سراسر جهان …
طرز تهیه مرغ شکم پر به روش ترکیه ای مرحله به مرحله
طرز تهیه مرغ شکم پر ترکیه ای مرغ شکم پر از غذاهای معروف خاورمیانه است که در این دستور آنرا به روش کشور …
طرز تهیه شیر برنج
شیر برنج یکی از غذاهای سبک و بسیار مقوی ایرانی است که می توانید آنرا به عنوان دسر هم سرو کنید، برای مشاهده این آموزش آشپزی ایرانی در ادامه با نکته چی همراه باشید.
همچنین ببینید : طرز تهیه شله زرد فوری و خوشمزه برای ۴ نفر به روش نذری
مواد لازم برای ۲ نفر | |
برنج نیم دانه | ۱ پیمانه |
شیر پرچرب | ۱ لیتر |
گلاب | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱٫۵ پیمانه |
خامه | ۲ قاشق غذاخوری |
هل | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
دستور پخت شیر برنج
مرحله اول
بهتر است برنج را از شب قبل بخیسانیم تا به خوبی نرم شود. برای شروع برنج را به همراه ۲ پیمانه آب و نصف قاشق چای خوری نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا برنج به خوبی بپزد تا حدی که از هم باز شود.
مرحله دوم
سپس شیر را به برنج اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا شیر زودتر به جوش بیاید. پس از اینکه شیر به جوش آمد، شکر را به همراه پودر هل اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس حرارت را ملایم می کنیم.
مرحله سوم
پس از اینکه شکر حل شد طعم شیربرنج را می چشیم و در صوتر تمایل مقدار بیشتری شکر اضافه می کنیم. حالا صبر می کنیم تا شیر برنج به غلظت کافی برسد و به خوبی جا بیفتد، سپس زعفران دم کرده را به همراه خامه و گلاب را به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
مواد را مخلوط می کنیم و زمانی که شیر برنج جا افتاد آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم. در پایان شیر برنج را به صورت داغ در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه مواد دلخواه مثل پودر پسته، گل محمدی و … تزیین کرده و سرو می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/mana.f00d