طرز تهیه سالاد ارمنی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه سالاد ارمنی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه سالاد ارمنی سالاد ارمنی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و رژیمی است که با ترکیبات ساده درست می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه خورش ماست به روش اصفهانی مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش ماست به روش اصفهانی مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش ماست خورش ماست یکی از انواع خورش های معروف ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر اصفهان می باشد، …

طرز تهیه خوراک مرغ چینی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خوراک مرغ چینی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خوراک مرغ چینی خوراک مرغ چینی یکی از انواع غذاهای ساده و سبک کشور چین است که با ترکیبات متنوعی درست …

طرز تهیه فرنی

طرز تهیه فرنی با نشاسته , فرنی با نشاسته و آرد برنج , فرنی با نشاسته برای سرماخوردگی

فرنی یکی از غذاهای کمکی خوشمزه و مقوی است که به عنوان پیش غذا و غذای کامل هم استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با نکته چی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه شیر برنج زعفرانی دزفولی با عسل برای ماه رمضان

مواد لازم برای ۴ نفر
نشاسته۱ پیمانه
شکر۱٫۵ پیمانه
گلاب½ پیمانه
شیر۴ پیمانه
آب سرد۱ پیمانه
خلال پستهبرای تزیین

دستور پخت فرنی

مرحله اول

ابتدا نشاسته را به همراه یک لیوان آب سرد داخل یک ظرف مناسب مخلوط می کنیم و به خوبی هم می زنیم تا نشاسته در آب حل شود. در ادامه ۲ پیمانه از شیر را به ظرف حاوی نشاسته اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

حالا ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و با یک قاشق چوبی مواد را مخلوط می کنیم تا نشاسته گلوله نشود. در ادامه شیر باقیمانده را هم طی دو مرحله به ظرف اضافه می کنیم و مواد را مرتب هم می زنیم تا نشاسته به طور کامل حل شود.

مرحله سوم

وقتی نشاسته به طور کامل حل شد شکر و گلاب را اضافه می کنیم و هم زدن فرنی را تا زمانی که به غلظت مناسب برسد ادامه می دهیم. برای اینکه متوجه شویم فرنی به غلظت رسیده است روی آن با قاشق چوبی یک خط می کشیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه شله زرد فوری خوشمزه و مجلسی به روش نذری برای ۴ نفر

مرحله چهارم

اگر جای خط مدتی باقی ماند یعنی فرنی ما اماده است و باید ظرف را از روی حرارت کنار بگذاریم. در ادامه فرنی را داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم و با خلال پسته تزیین می کنیم، این فرنی را می توانیم به صورت سرد یا داغ سرو کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 28 خرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/deserjat97
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.