طرز تهیه شیر برنج خامه ای زعفرانی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه شیر برنج خامه ای زعفرانی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه شیر برنج شیر برنج یکی از غذاهای سبک و بسیار مقوی ایرانی است که می توانید آنرا به عنوان دسر هم …

طرز تهیه حلوا عربی خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه حلوا عربی خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه حلوا عربی حلوا عربی به خاطر طعم خاص و ظاهر متفاوتش طرفداران زیادی دارد. علاوه بر خوش طعم بودن؛ این حلوا …

طرز تهیه دلمه کلم برگ خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه دلمه کلم برگ خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه دلمه کلم برگ دلمه کلم برگ یکی از انواع دلمه می باشد، که طعم بی نظیری دارد و یکی از خوشمزه …

طرز تهیه آش اوماج

طرز تهیه آش اوماج اصفهان اماج کرمان اراک اماج اصفهان با کاکوتی با آویشن اماج سبزواری نام دیگر آش اماج

آش اوماج یکی از انواع آش اصیل ایرانی است که معمولا در فصل پاییز و زمستان پخته می شود. این آش خوشمزه که یکی از آش های سنتی استان های آذربایجان غربی و شرقی می باشد برای درمان سرماخوردگی نیز بسیار مناسب است.

مواد لازم برای ۴ نفر
کلم برگ۴ برگ بزرگ
لپه یا عدس۱۰۰ گرم
سبزی آشی۵۰۰ گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
آرد۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
زردچوبه و روغن مایعبه اندازه کافی

دستور پخت آش اوماج

مرحله اول

ابتدا سبزی آشی را که شامل جعفری و تره می باشد را پاک کرده و پس از شستشو کنار می گذاریم تا خشک شوند سپس خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه برگ های کلم را نیز پس از شستشو خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

لپه یا عدس را بهتر است از قبل به مدت دو ساعت در آب ولرم بخیسانیم تا هم سریعتر پخته شود هم نفخش برطرف شود. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم ، سپس به همراه کمی روغن به قابلمه ای که برای پخت آش در نظر گرفته ایم اضافه می کنیم.

مرحله سوم

پیاز را کمی تفت می دهیم تا سبک شود سپس مقداری فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا پیاز با ادویه ها یکدست شود. در ادامه لپه ها را آبکشی کرده و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

دو دقیقه لپه ها را تفت می دهیم سپس ۳ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و درب ریالابلمه را می گذاریم تا لپه ها به طور کامل بپزند. پس از اینکه لپه ها به طور کامل پختند کلم برگ ها را اضافه می کنیم و پس از ۱۵ دقیقه سبزی آش را اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه سبزی آش نیز پخت آرد را داخل یک لیوان آب سرد می ریزیم و با یک قاشقکوچک خوب هم می زنیم تا گلوله های آرد باز شود سپس داخل آش می ریزیم و پس از ۲۰ دقیقه آش را از روی حرارت بر می داریم و در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و با پیاز داغ تزیین می کنیم.

نکات تهیه آش اوماج

سبزی مخصوص آش اوماج

سبزی این آش در شهرهای مختلف متفاوت است و در هر شهر معمولا از سبزی های محلی همان شهر استفاده می شود. البته به طور معمول برای تهیه این آش از ترکیب سبزیجاتی مثل تره، ریحان و مرزه استفاده می شود.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 3 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.