طرز تهیه جوجه کباب تریاکی خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک روسی، به صورت ساده و تخته ای در منزل!
طرز تهیه کیک روسی کیک روسی یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ بین المللی است که از دو لایه مختلف با طعمهای …
طرز تهیه سالاد مرغ مکزیکی خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه سالاد مرغ مکزیکی سالاد مرغ مکزیکی یکی از انواع سالادهای خوشمزه کشور مکزیک است که معمولا به صورت پر ادویه سرو …
طرز تهیه حلوای بیسکویتی مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه حلوای بیسکویتی حلوای بیسکویتی یکی از انواع حلواهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، …
طرز تهیه جوجه کباب تریاکی
جوجه کباب تریاکی یکی از انواع کباب های بسیار محبوب بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشورهای شرق آسیا می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه کباب تریاکی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سینه مرغ | ۲۰۰ گرم |
سیر | ۱ حبه |
پیاز | ۱ عدد |
سرکه | ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری |
عسل یا شکر قهوهای | ۱ قاشق غذاخوری |
سویا سس | ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه جوجه کباب تریاکی
مرحله اول
برای تهیه جوجه کباب تریاکی خوشمزه ابتدای کار سینه مرغ را به صورت مکعبی یکسان خرد می کنیم. در ادامه سرکه را به همراه شکر قهوه ای و سس سویا درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله مخلوط سس را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم مواد ترکیب و یکدست شده، سپس سس غلیظ شود. در ادامه سس را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم خنک شود.
مرحله سوم
حالا پوست سیر و پیاز را جدا می کنیم و می شوییم. در ادامه سیر را به همراه پیاز با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم و به مخلوط سس اضافه می کنیم، سپس برش های سینه مرغ را به مخلوط سس اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله توجه داشته باشید سس سویا شور است به همین دلیل در اضافه کردن نمک دقت کنید. در ادامه نمک و فلفل سیاه سس را اندازه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا سینه مرغ به سس آغشته شود.
مرحله پنجم
حالا روی کاسه حاوی سینه مرغ مزه دار شده را با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال استراحت کند تا سینه مرغ مزه دار شود. ۱ ساعت قبل از کباب کردن مقداری روغن زیتون به مواد اضافه می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله زغال ها را به صورت یکدست روشن می کنیم و جوجه ها را به صورت یکدست به سیخ می کشیم. در ادامه سیخ ها را روی حرارت زغال قرار می دهیم و به صورت مرتب می چرخانیم تا به صورت یکدست کباب شوند.
مرحله هفتم
در صورت تمایل چند سیخ گوجه فرنگی هم روی منقل کباب می کنیم. در نهایت جوجه کباب را به همراه گوجه کبابی درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس به سیلقه خود به همراه نان یا برنج سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- larni