طرز تهیه ساندویچ تن ماهی با قارچ و سیب زمینی مرحله به مرحله

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی با قارچ و سیب زمینی مرحله به مرحله

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی ساندویچ تن ماهی از ساندویچ های ساده و فوری بین المللی است که با مواد متنوعی درست میشود، …

طرز تهیه خورش بامیه خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش بامیه خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش بامیه این خورش، یک خورش اصیل ایرانی است که با بامیه طبخ می شود. این خورش را می توان به …

طرز تهیه کتلت گوشت بدون تخم مرغ خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کتلت گوشت بدون تخم مرغ خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کتلت گوشت بدون تخم مرغ کتلت گوشت بدون تخم مرغ یکی از انواع رسپی های متعدد کتلت است که همانطور که …

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ

کباب تابه ای مرغ مجلسی طرز تهیه کباب تابه ای مرغ با سیخ چوبی طرز تهیه کباب تابه ای مرغ ساده طرز تهیه کباب تابه ای مرغ با سیب زمینی کباب مرغ ساده کباب تابه ای مرغ با دنبه طرز تهیه کباب تابه ای مرغ دونفره علت سفت شدن کباب تابه ای مرغ

کباب تابه ای مرغ از غذاهای ساده و بسیار خوشمزه ایرانی است که با روش های بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب تابه ای مرغ خوشمزه در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
ران و سینه مرغ بدون استخوان۷۵۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
سیر۲ حبه
زنجبیل۱ تکه کوچک
نمک۱ قاشق چایخوری پر
فلفل قرمز۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه½ قاشق چایخوری
زردچوبه½ قاشق چایخوری
آرد نخودچی۴ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای۱ عدد
گشنیز یا جعفری۱ دسته کوچک
تخم مرغ۱ عدد کوچک
لیموترش۱ عدد
کره و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ

مرحله اول

برای تهیه کباب تابه ای مرغ مخصوص ابتدا گوشت مرغ را درون غذاساز یا چرخ گوشت می ریزیم و چرخ می کنیم، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه فلفل دلمه ای، پیاز و سیر را با رنده ریز رنده می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله آب اضافی فلفل دلمه ای، سیر و پیاز را می گیریم، سپس به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه می کنیم. در ادامه زنجبیل را رنده می کنیم و به همراه نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه می افزاییم.

مرحله سوم

حالا گشنیز یا جعفری را خرد می کنیم، سپس آب لیمو ترش را می گیریم و صاف می کنیم. در ادامه جعفری خرد شده را به همراه آب لیمو ترش، تخم مرغ، روغن زیتون و آرد نخودچی به کاسه حاوی مواد اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک تا چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد به خورد گوشت مرغ برود.

مرحله پنجم

پس از گذشت این زمان مایه کباب را از یخچال خارج می کنیم و آنرا به ۸ قسمت مساوی تقسیم می کنیم. در ادامه دستانمان را مرطوب می کنیم و هر قسمت را مانند کتلت به صورت گرد با قطر کمتر از یک سانتی متر حالت می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، کباب ها را درون روغن می اندازیم و اجازه می دهیم یک سمت شان به خوبی سرخ شده و طلایی شود.

مرحله هفتم

پس از اینکه یک سمت کباب ها سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در نهایت کمی کره اضافه می کنیم و چند دقیقه کباب ها را با کره تفت می دهیم تا طعم شان لذیذتر و بافت شان نرم تر شود.

مرحله هشتم

برای اینکه کباب کالری کمتری داشته باشد می توانیم آنرا روی گریل بدون روغن نیز کباب کنیم. در پایان کباب های آماده شده را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس به همراه برنج و مخلفات دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 17 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.