طرز تهیه کوفته پسته مجلسی با سس مخصوص مرحله به مرحله
طرز تهیه کوفته پسته
کوفته پسته از غذاهای اصیل و قدیمی ایرانی است که با رسپی ها و مواد بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته پسته در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
مغز پسته | ۸۰ گرم |
سبزی روکولا | ۴۰ گرم |
جعفری | ۱۰ گرم |
پیاز | ¼ پیاز |
سیر | ۱ حبه |
گوشت چرخ کرده | ۶۰۰ گرم |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
مواد لازم برای سس | |
ماست یونانی | ۲۵۰ گرم |
سماق | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش تازه | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کوفته پسته
مرحله اول
برای تهیه کوفته پسته مجلسی ابتدای کار ماست را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با چنگال هم می زنیم تا بافت ماست یکدست شود. در ادامه سماق را به همراه روغن زیتون و آب لیمو ترش به ماست اضافه می کنیم و هم می زنیم.
مرحله دوم
حالا مخلوط سس را درون یخچال قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم مزه ها با هم ترکیب شوند. در ادامه مغز پسته را درون غذاساز می ریزیم و میکس می کنیم تا کاملا خرد شود. در ادامه روکولا را می شوییم و درون آبکش قرار می دهیم.
مرحله سوم
در این مرحله مغز پسته را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس روکولا را درون غذاساز می ریزیم و مجددا میکس می کنیم و درون کاسه حاوی مغز پسته می ریزیم. در ادامه پوست سیر و پیاز را جدا می کنیم و می شوییم.
مرحله چهارم
حالا پیاز و سیر را خرد می کنیم و مجددا درون غذاساز خرد می کنیم، سپس درون کاسه حاوی مخلوط پسته می ریزیم و مخلوط می کنیم. در ادامه گوشت را به تکه های کوچک تقسیم می کنیم و درون چرخ گوشت قرار می دهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله گوشت را چرخ می کنیم. در ادامه جعفری را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. در ادامه جعفری خرد شده را مجددا همانند روکولا درون غذاساز خرد می کنیم.
مرحله ششم
حالا گوشت چرخ کرده را به همراه جعفری، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه درون مخلوط مغز پسته می ریزیم و خوب ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه یک تابه نچسب مناسب انتخاب می کنیم، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله هفتم
در این مرحله مقداری روغن زیتون درون تابه می ریزیم و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود. در ادامه به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد برمی داریم و گرد می کنیم، سپس درون تابه قرار داده و به صورت یکدست سرخ می کنیم.
مرحله هشتم
در نهایت به ترتیب کوفته ها را درون تابه سرخ می کنیم، سپس روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود. در آخر کوفته ها را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و به همراه سس مخصوص سرو می کنیم. نوش جان.
مطالب جذاب از سراسر وب
- تزیین سبزی پلو با مرغ مدل های جذاب هتلی و رستورانی برای کدبانو
- به پخته شده در سرکه؛ راهی آسان برای کاهش وزن و تقویت سیستم ایمنی
- مانتو مازراتی یشمی با پارچه مقاوم؛ ۱۵ مدل پرطرفدار برای فصل سرد
- ۱۵ روش فوقالعاده برای تزئین کشک و بادمجان مجلسی؛ پذیرایی لاکچری و خاص
- خط چشم رنگی یونیک؛ ۱۵ ایده برای درخشیدن در جمعهای خاص
- منبع :
- frommydadsbakery