طرز تهیه کوفته پسته مجلسی با سس مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه کوفته پسته

طرز تهیه کوفته پسته , دستور پخت کوفته پسته و انار

کوفته پسته از غذاهای اصیل و قدیمی ایرانی است که با رسپی ها و مواد بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته پسته در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
مغز پسته۸۰ گرم
سبزی روکولا۴۰ گرم
جعفری۱۰ گرم
پیاز¼ پیاز
سیر۱ حبه
گوشت چرخ کرده۶۰۰ گرم
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
مواد لازم برای سس
ماست یونانی۲۵۰ گرم
سماق۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوفته پسته

مرحله اول

برای تهیه کوفته پسته مجلسی ابتدای کار ماست را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با چنگال هم می زنیم تا بافت ماست یکدست شود. در ادامه سماق را به همراه روغن زیتون و آب لیمو ترش به ماست اضافه می کنیم و هم می زنیم.

مرحله دوم

حالا مخلوط سس را درون یخچال قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم مزه ها با هم ترکیب شوند. در ادامه مغز پسته را درون غذاساز می ریزیم و میکس می کنیم تا کاملا خرد شود. در ادامه روکولا را می شوییم و درون آبکش قرار می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله مغز پسته را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس روکولا را درون غذاساز می ریزیم و مجددا میکس می کنیم و درون کاسه حاوی مغز پسته می ریزیم. در ادامه پوست سیر و پیاز را جدا می کنیم و می شوییم.

مرحله چهارم

حالا پیاز و سیر را خرد می کنیم و مجددا درون غذاساز خرد می کنیم، سپس درون کاسه حاوی مخلوط پسته می ریزیم و مخلوط می کنیم. در ادامه گوشت را به تکه های کوچک تقسیم می کنیم و درون چرخ گوشت قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله گوشت را چرخ می کنیم. در ادامه جعفری را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. در ادامه جعفری خرد شده را مجددا همانند روکولا درون غذاساز خرد می کنیم.

مرحله ششم

حالا گوشت چرخ کرده را به همراه جعفری، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه درون مخلوط مغز پسته می ریزیم و خوب ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه یک تابه نچسب مناسب انتخاب می کنیم، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله مقداری روغن زیتون درون تابه می ریزیم و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود. در ادامه به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد برمی داریم و گرد می کنیم، سپس درون تابه قرار داده و به صورت یکدست سرخ می کنیم.

مرحله هشتم

در نهایت به ترتیب کوفته ها را درون تابه سرخ می کنیم، سپس روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود. در آخر کوفته ها را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و به همراه سس مخصوص سرو می کنیم. نوش جان.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در شنبه 30 بهمن 1400

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.