طرز تهیه خورش قیمه نجفی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش قیمه نجفی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش قیمه نجفی خورش قیمه نجفی یکی از انواع خورش های اصیل و خوشمزه عراقی است که با رسپی های متنوعی …

طرز تهیه شکلات صبحانه خوشمزه به روش خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه شکلات صبحانه خوشمزه به روش خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه شکلات صبحانه شکلات صبحانه یکی از صبحانه های خوشمزه بین المللی است که معمولا در کنار نان های حجیم سرو می …

طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات خوراک مرغ و سبزیجات یکی از انواع غذاهای سالم و رژیمی است که با ترکیبات متنوعی پخته …

طرز تهیه سالاد لبو

 طرز تهیه سالاد لبو و هویج طرز تهیه سالاد لبو و کلم طرز تهیه سالاد لبو و انار طرز تهیه سالاد لبو وگل کلم سالاد لبو و لوبیا طرز تهیه سالاد لبو با ماست سالاد لبو و سیب زمینی سالاد انار و لبو و کلم قرمز

این سالاد از نظر ارزش غذایی فوق‌العاده‌س و تهیه کردنش مناسب فصل زمستان است. این سالاد از لحاظ ارزش غذایی نسبت به سالاد های دیگر بسیار پر خاصیت تر است. چغندر و لبو دارای خواص زیادی هستند از جمله آنتی اکسیدان قوی هستند که می تواند ایمنی بدن را بالا ببرد. طعم شیرین لبو و طعم ملس انار در کنار ترشی آبلیمو ترکیب فوق العاده ای ایجاد می کند. این سالاد خوشمزه و زیبا را می توان در کنار غذای اصلی در مهمانی ها سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد لبو در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم سالاد لبو
لبو۲ عدد
کلم قرمزیک چهارم یک عدد
انار دان شده۱ پیمانه
لیمو ترش۱ عدد
روغن زیتونبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه سالاد لبو

مرحله اول

برای تهیه سالاد لبو خوشمزه با انار و لیمو ترش در ابتدای کار، لبو ها را شسته و با مقداری آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا پخته شود. سپس از آب خارج کرده پوست آن را می گیریم.

مرحله دوم

در این مرحله لبوها را به صورت خلالی نازک و یکدست خرد می کنیم و درون یک کاسه می ریزیم. در ادامه کلم قرمز را هم شسته و رنده یا به صورت ریز خرد می کنیم. نصف لیمو ترش را به صورت ورقه ای نازک خرد می کنیم.

مرحله سوم

سپس به مواد اضافه می کنیم. انار دان شده را هم اضافه کرده و در آخر آب نصف لیمو دیگر را به سالاد اضافه می کنیم. روغن زیتون و نمک و فلفل را اضافه کرده و به آرامی با هم مخلوط می کنیم و در ظرف مناسب سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 2 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.