طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون در این مطلب از سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از خورش‌های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی، خورش …

طرز تهیه سمبوسه هندی خوشمزه و بازاری مرحله به مرحله

طرز تهیه سمبوسه هندی خوشمزه و بازاری مرحله به مرحله

طرز تهیه سمبوسه هندی سمبوسه هندی نوعی سمبوسه خوشمزه و لذیذ است که عطر و طعم متفاوت و جدیدی دارد و خیلی راحت …

طرز تهیه همبرگر عدس خوشمزه و گیاهی مرحله به مرحله

طرز تهیه همبرگر عدس خوشمزه و گیاهی مرحله به مرحله

طرز تهیه همبرگر عدس همبرگر عدس یکی از انواع غذاهای خوشمزه و فست فودی ساده است که برای افراد گیاهخوار بسیار مناسب می …

طرز تهیه سالاد لبو

 طرز تهیه سالاد لبو و هویج طرز تهیه سالاد لبو و کلم طرز تهیه سالاد لبو و انار طرز تهیه سالاد لبو وگل کلم سالاد لبو و لوبیا طرز تهیه سالاد لبو با ماست سالاد لبو و سیب زمینی سالاد انار و لبو و کلم قرمز

این سالاد از نظر ارزش غذایی فوق‌العاده‌س و تهیه کردنش مناسب فصل زمستان است. این سالاد از لحاظ ارزش غذایی نسبت به سالاد های دیگر بسیار پر خاصیت تر است. چغندر و لبو دارای خواص زیادی هستند از جمله آنتی اکسیدان قوی هستند که می تواند ایمنی بدن را بالا ببرد. طعم شیرین لبو و طعم ملس انار در کنار ترشی آبلیمو ترکیب فوق العاده ای ایجاد می کند. این سالاد خوشمزه و زیبا را می توان در کنار غذای اصلی در مهمانی ها سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد لبو در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم سالاد لبو
لبو۲ عدد
کلم قرمزیک چهارم یک عدد
انار دان شده۱ پیمانه
لیمو ترش۱ عدد
روغن زیتونبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه سالاد لبو

مرحله اول

برای تهیه سالاد لبو خوشمزه با انار و لیمو ترش در ابتدای کار، لبو ها را شسته و با مقداری آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا پخته شود. سپس از آب خارج کرده پوست آن را می گیریم.

مرحله دوم

در این مرحله لبوها را به صورت خلالی نازک و یکدست خرد می کنیم و درون یک کاسه می ریزیم. در ادامه کلم قرمز را هم شسته و رنده یا به صورت ریز خرد می کنیم. نصف لیمو ترش را به صورت ورقه ای نازک خرد می کنیم.

مرحله سوم

سپس به مواد اضافه می کنیم. انار دان شده را هم اضافه کرده و در آخر آب نصف لیمو دیگر را به سالاد اضافه می کنیم. روغن زیتون و نمک و فلفل را اضافه کرده و به آرامی با هم مخلوط می کنیم و در ظرف مناسب سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 2 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.