طرز تهیه پیتزا تابه ای خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه پیتزا تابه ای خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه پیتزا تابه ای پیتزا تابه ای یکی از انواع غذاهای فست فودی خوشمزه و بین المللی است که در خاورمیانه طرفدارهای …

طرز تهیه پاستا مرغ و اسفناج ایتالیایی مرحله به مرحله

طرز تهیه پاستا مرغ و اسفناج ایتالیایی مرحله به مرحله

طرز تهیه پاستا مرغ و اسفناج پاستا مرغ و اسفناج از پاستاهایی است که معمولا به صورت رژیمی تهیه می شود و طعم …

طرز تهیه نرگسی اسفناج ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه نرگسی اسفناج ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه نرگسی اسفناج ساده نرگسی اسفناج یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه سالاد اندونزی

طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش بیتوته با قارچ با شوید رژیمی

سالاد اندونزی همانطور که از نامش مشخص است یکی از سالادهای خوب و بسیار خوشمزه کشور اندونزی می باشد. این سالاد شباهت های زیادی به سالاد کلم سفید ایرانی می باشد البته برخی مواد در این دو سالاد متفاوت است. برای یادگیری طرز تهیه سالاد اندونزی در ادامه با سایت نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کلم سفید۲ پیمانه
کلم قرمز۱ پیمانه
ذرت۱ پیمانه
نخود فرنگینصف پیمانه
کالباس۱ پیمانه
هویچ۲ عدد
خیار شور۲ عدد
سس مایونزبه اندازه لازم
نمک و فلفل سیاهبه اندازه لازم

دستور تهیه سالاد اندونزی

مرحله اول

برای تهیه سالاد اندونزی ابتدا هویج را به صورت آبپز یا بخارپز می پزیم و به صورت خلالی بسیار نازک خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه کلم قرمز و کلم سفید را به صورت رشته ای نازک و یکدست خرد می کنیم.

مرحله دوم

خیارشور را نیز به صورت رشته ای نازک خرد کرده و با فشار دست آبش اضافی اش را می گیریم تا باعث آبکی شدن سالاد نشود. کالباس را نیز در ادامه به صورت رشته های نازک خرد کرده و به همراه دیگر مواد داخل یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم.

مرحله سوم

برای نخود فرنگی و ذرت می توانید از کنسرو آماده یا ذرت و نخودفرنگی آبپز شده استفاده کنیم. در صورتی که از کنسرو استفاده کنیم کافیست آب اضافی شان را گرفته سپس به دیگر مواد اضافه کنیم. حالا تمام مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله چند قاشق سس مایونز را به همراه کمی نمک، فلفل سیاه و آبلیمو در یک کاسه کوچک می ریزیم، سپس با مقدار کمی آب سس مایونز را رقیق می کنیم و روی سالاد می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا به تمام نقاط سالاد برسد.

مرحله پنجم

حالا تقریبا سالاد ما آماده است، آنرا در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و روی آنرا با سلفون می پوشانیم. در آخر ظرف سالاد را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سس به طور کامل به خورد مواد سالاد برود.

نکات طرز تهیه سالاد اندونزی

سالاد اندونزی با کشمش

اگر می خواهید از کشمش در سالاد خود استفاده کنید حتما از کشمش پلویی استفاده کنید. کشمش را از ۲۰ دقیقه قبل در آب ولرم بخیسانید تا به خوبی نرم شود، سپس در پایان پس از اینکه سالاد آماده شد به سالاد اضافه کنید.

سالاد اندونزی به صورت رژیمی

استفاده از سس مایونز در سالاد اندونزی باعث می شود که کالری این سالاد خیلی بالا برود. برای کم کردن کالری این سالاد توصیه می شود به جای استفاده سس مایونز یا سس های پر کالری دیگر از ماست کم چرب یا روغن زیتون استفاده کنید. بهتر است کشمش را هم حذف کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 28 تیر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.