طرز تهیه قنبر پلو شیرازی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه قنبر پلو شیرازی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه قنبر پلو قنبر پلو که با نام غم بر پلو هم شناخته می شود یکی از غذاهای خوشمزه و قدیمی ایرانی …

طرز تهیه کبه بلغور، یک غذای بسیار خوشمزه عراقی

طرز تهیه کبه بلغور، یک غذای بسیار خوشمزه عراقی

طرز تهیه کبه بلغور کبه بلغور یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ عراقی است که به روش‌های مختلف و با مواد متنوعی …

طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله امروز می‌خواهیم در سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از این غذاهای محبوب و دوست‌داشتنی برویم؛ طرز تهیه …

طرز تهیه کوکو ذرت

طرز تهیه کوکو ذرت با سیب زمینی کوکو ذرت و قارچ طرز تهیه کوکو ذرت و مرغ طرز تهیه فلافل ذرت ذرت چرخ شده طرز تهیه انواع کوکو و کتلت طرز تهیه کوکو ذرت با پنیر پیتزا طرز تهیه کوکو پیازچه دونفره

کوکو ذرت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو ذرت در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۲۰۰ گرم
هویج متوسط۲ عدد
کنسرو ذرت۱ پیمانه
فلفل دلمه ای۱ عدد
تخم مرغ۳ عدد
آرد۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کردهبه مقدار کافی
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سیربه مقدار کافی

طرز تهیه کوکو ذرت

مرحله اول

برای تهیه کوکو ذرت خوشمزه ابتدا سینه مرغ را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و تا اندازه ای که روی مرغ را بگیرد آب اضافه می کنیم، سپس نمک و کمی زردچوبه درون قابلمه می ریزیم و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم مرغ به مدت ۴۵ دقیقه درون آب جوش بماند تا کاملا پخته شود. در ادامه هویج را می شوییم، سپس پوست اضافی آن را جدا می کنیم و درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم و روی آن آب می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم هویج کاملا پخته شود. در ادامه پس از گذشت ۴۵ دقیقه مرغ پخته شده را از قابلمه خارج می کنیم، سپس درون یک کاسه به کمک چنگال ریش ریش می کنیم.

مرحله چهارم

حالا زمانی که هویج پخت آن را از قابلمه خارج می کنیم، سپس با دندانه درشت رنده، رنده می کنیم. حالا کنسرو ذرت را درون آبکش می ریزیم، تا آب اضافی آن خارج شود. در ادامه فلفل دلمه ای را می شوییم و دانه های آن را خارج می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله فلفل دلمه ای را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه هویج رنده شده را به همراه فلفل دلمه ای خرد شده، ذرت، زعفران دم کرده، تخم مرغ، آرد، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سیر به مرغ ریش ریش شده اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا مواد را با هم مخلوط می کنیم تا با هم ترکیب و یکدست شوند. در ادامه یک تابه مناسب انتخاب می کنیم، سپس مقداری روغن درون آن می ریزیم و مواد کوکو ذرت را درون تابه می ریزیم و با قاشق کف تابه به صورت یکدست پخش می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله با پشت قاشق مواد کوکو را فشرده می کنیم تا منسجم شود، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و درب تابه را می بندیم تا یک طرف کوکو کاملا سرخ شود. زمانی که یک سمت کوکو سرخ شد، آنرا بر می گردانیم.

مرحله هشتم

در نهایت اجازه می دهیم طرف دیگر کوکوی ذرت نیز کاملا سرخ شود، سپس کوکو را از تابه خارج می کنیم. در ادامه کوکو را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس به همراه سس دلخواه، نان تازه و سالاد سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 11 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.