طرز تهیه بریانی اصفهانی سنتی و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه بریانی اصفهانی
بریانی اصفهانی یکی از انواع غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که همانطور که از نامش مشخص است اصالتا متعلق شهر به اصفهان می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بریانی اصفهانی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوسفندی | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
جگر سفید گوسفندی | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
خلال پسته | ۱ قاشق غذاخوری |
دارچین و زعفران | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه بریانی اصفهانی
مرحله اول
برای تهیه بریانی اصیل اصفهانی ابتدا گوشت را به همراه جگر سفید خرد می کنیم و درون قابلمه قرار می دهیم، سپس پیاز را به ۴ قسمت تقسیم می کنیم و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل قابلمه می اندازیم.
مرحله دوم
حالا به اندازه ای آب درون قابلمه اضافه می کنیم که تا یک انگشت بالای مواد را آب بگیرد. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا گوشت به مدت ۲ تا ۳ ساعت به طور کامل بپزد و مقداری از آب گوشت باقی بماند.
مرحله سوم
در این مرحله گوشت و جگرسفید را به صورت جداگانه درون غذاساز یا چرخ گوشت می ریزیم تا کاملا میکس یا چرخ شود. در ادامه آب گوشت را از صافی رد می کنیم تا مخلفات آن جدا شود، سپس روی حرارت ملایم می گذاریم تا گرم بماند.
مرحله چهارم
در این مرحله زعفران دم کرده را به آب گوشت اضافه می کنیم، سپس خوب مخلوط می کنیم. در ادامه یک تابه کوچک را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس به آن مقداری روغن به همراه پودر دارچین اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا مقداری گوشت چرخ کرده را بر می داریم و به تابه اضافه می کنیم. در ادامه روی گوشت را با پشت قاشق فشرده می کنیم تا گوشت یکدست و منسجم شود، سپس اجازه می دهیم گوشت کاملا سرخ شود.
مرحله ششم
در نهایت نان سنگک را درون آب گوشت زعفرانی میزنیم، سپس روی سینی می گذاریم. در ادامه پس از گذشت ۵ دقیقه تابه را روی نان سنگک بر می گردانیم، سپس کنار بریانی، جگر سفید چرخ شده می ریزیم در آخر آن را با خلال پسته تزئین می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- zaynab_rostami